Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Veelgestelde vragen: Beperkingen voor debetkaarten en creditcards in Egypte

In oktober 2023 vertelde de Centrale Bank van Egypte aan banken die actief zijn in Egypte om te voorkomen dat klanten creditcards en betaalpassen gebruiken voor transacties met handelaren buiten Egypte (grensoverschrijdend). Als gevolg hiervan kunnen klanten die GoDaddy betalen met creditcards en betaalpassen die zijn uitgegeven door Egyptische banken, worden geweigerd door hun bank. Aangezien de naleving wordt bepaald door Egyptische banken, is het mogelijk dat klanten de ene dag met succes een product kopen en de volgende dag hun aankopen niet kunnen voltooien.

GoDaddy heeft onlangs vernomen dat sommige Egyptische banken mogelijk al alle grensoverschrijdende debetkaarttransacties weigeren en ook grensoverschrijdende creditcardtransacties beperken door maandelijkse limieten in te stellen en/of aankopen alleen in EGP te beperken. Klanten moeten contact opnemen met hun bank voor eventuele beperkingen en relevante informatie.

Hoe betaal ik voor mijn verlengingen?

GoDaddy ondersteunt meer dan 50 betalingsopties in verschillende valuta's. We raden je aan om voor je verlengingen te betalen met de betaalmethode van je keuze.

Voor extra bescherming kun je al je opgeslagen betaalmethoden inschakelen als back-up om je automatisch verlengde producten te beschermen. Als er een probleem is met de betaalmethode die is gekoppeld aan je verlenging, kunnen we proberen om interne betaalmethoden te gebruiken (bijvoorbeeld Winkeltegoed of Good as Gold) voordat we proberen om je resterende, meest recent gebruikte alternatieve betaalmethoden te gebruiken.

Als je uitbetalingen voor domeinservices of commissie ontvangt van GoDaddy, kun je dat geld gebruiken om je automatisch verlengde producten te beschermen: Wijzig de gegevens van je begunstigde om geld te ontvangen naar je Good As Gold-saldo en schakel vervolgens je Good As Gold-saldo in als een reservebetaling methode. Zie Gegevens van mijn begunstigde toevoegen of wijzigen voor meer informatie.

Kan ik betalen met een betaalmethode die is uitgegeven door een bank/financiële instelling in Egypte? Wat als ik in een andere valuta betaal?

GoDaddy probeert je betaling te verwerken. Deze beperkingen zijn echter van toepassing op alle transacties met betaalmethode (n) die zijn uitgegeven door Egyptische banken. Als je betalingspogingen worden geweigerd, neem je contact op met je betalingsprovider voor informatie over eventuele beperkingen die van invloed kunnen zijn op je pogingen om te betalen, en om alternatieven te vinden, zoals een verzoek om een verhoging van je dagelijkse of maandelijkse bestedingslimieten.

Je kunt ook proberen om met een alternatieve betaalmethode te betalen. American Express biedt bijvoorbeeld een USD-product aan in Egypte, zodat klanten met Amex-kaarten vrijelijk geld kunnen uitgeven aan zowel in-market als bij handelaren buiten Egypte. Zie de American Express -website voor informatie over beschikbare AMEX -kaarttypen in Egypte .

Kan ik betalen met een betaalmethode die is uitgegeven door een bank/financiële instelling buiten Egypte?

Ja, GoDaddy probeert je betaling te verwerken. Deze beperkingen zijn niet van toepassing op betaalmethoden die buiten Egypte zijn uitgegeven; Je betalingsprovider of financiële instelling bepaalt echter of de transactie wordt goedgekeurd of geweigerd.

Accepteert u betalingen via Fawry, Meeza, Paymob of andere lokale betalingen?

Nee, GoDaddy ondersteunt deze betaalmethoden op dit moment niet.

Wat moet ik doen als de uitgever van mijn kaart geen restitutie meer ondersteunt?

Op verzoek zullen we proberen om in aanmerking komende restituties terug te sturen naar de oorspronkelijke betaalmethode. Als onze pogingen tot restitutie om welke reden dan ook worden geweigerd door de betalingsprovider, voegen we dat geld toe aan winkeltegoed, zodat je dit kunt gebruiken voor toekomstige aankopen.

Met wie kan ik contact opnemen met vragen?

Je kunt met aanvullende vragen contact opnemen met ons klantenserviceteam .