Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Veel gestelde vragen

Opmerking: dit artikel is bedoeld voor het zelfstandige product Get Paid dat nu een niveau is van GoDaddy Online Bookkeeping. Als zodanig zijn sommige van deze instructies mogelijk niet van toepassing op je online boekhoudaccount.

Hoe weet ik of ik een doorsnee Online Boekhouden - Betaalde klant ben?
Online boekhouden-Betaald worden is een product dat specifiek is ontworpen voor servicegerichte bedrijven die facturen naar klanten verzenden of betalingen ter plaatse ontvangen (persoonlijk). Je kunt de klant na een transactie al dan niet een ontvangstbewijs geven, afhankelijk van de omstandigheden. Je bent een doorsnee Online Boekhouden -klant als je een plaatselijke zwembadtechnicus bent, een pianoleraar van een kind of een specialist die airconditioners repareert, bijvoorbeeld. Webprofessionals of grafisch ontwerpers die aan grotere projecten voor kleine bedrijven werken, zijn ook ideale kandidaten voor online boekhouden - Get Paid.

Hoe krijg ik toegang tot mijn online boekhouden - Betaalde accounts ontvangen?
Om toegang te krijgen tot online boekhouden - Krijg betaald in je GoDaddy -account, meld je je aan bij je GoDaddy -account, klik je op Online boekhouden en vervolgens op Beheren naast het account dat je wilt gebruiken.

Welke rapporten zijn beschikbaar via Online boekhouden - Betaald worden?
Online boekhouden - Get Paid heeft een verscheidenheid aan rapporten om zakelijke inspanningen te beheren:

 • Met verkoop- en vergoedingsrapportage kun je zien hoeveel je aan totale kosten betaalt en welke betalingsverwerker je het meest gebruikt. Hier is een voorbeeld van een verkoop- en kostenrapport:


 • Facturen per status
 • Verkooprapporten van betalingen via alle verwerkers (PayPal/Stripe)
 • Inkomsten- en onkostenrapporten via andere gekoppelde accounts (dit is momenteel alleen een functie van Essential- en Premium -abonnementen. Startersabonnement biedt alleen verkooprapporten)

Hoe kan ik betalingen accepteren met online boekhouden - Get Paid?
Online boekhouden-Get Paid helpt je betalingen te accepteren, of je nu je klanten persoonlijk ziet of je klanten factureert met behulp van facturen. Je kunt:

 • Gebruik de PayPal Here -swiper om een creditcard in recordtijd te belasten
 • Scan de kaart met de ingebouwde camera van je telefoon
 • Handmatig kaartnummers invoeren
 • Laat je klanten je rechtstreeks betalen vanaf je factuur
 • Accepteer online betalingen via PayPal
 • Laad creditcards op via Stripe

Kan ik een ontvangstbewijs via sms ontvangen?
Nee. Alle kwitanties worden op dit moment via e -mail ontvangen, ongeacht de betaalmethode.

Hoe kan ik betalingen accepteren voor online boekhouden - Krijg betaald op een mobiel apparaat (Android of iPhone)?
Online boekhouden - Get Paid maakt het eenvoudig om betalingen via een mobiel apparaat te accepteren. Wanneer een klant het product Onlineboekhouden - Betaald kopen via GoDaddy doorloopt, doorloopt hij een configuratieproces en krijgt hij een link om de gratis mobiele applicatie te downloaden. Ze kunnen iOS- of Android -opties kiezen. Er zijn een paar manieren om betalingen onderweg te accepteren:

 • Gebruik PayPal hier (PPH) om de kaart door te halen. Met behulp van de kaartlezer van PayPal Hier kunnen kleine bedrijven eenvoudig de creditcard van een klant beheren. De mobiele app maakt de transactie mogelijk.
 • Scan de kaart met PPH of Stripe. Als om de een of andere reden niet de voorkeur wordt gegeven aan de PPH -lezer, kan de kaart worden gescand met de optische technologie van de mobiele telefoon. Er wordt nooit een afbeelding opgeslagen:


 • Gebruik facturering. De mobiele app kan worden gebruikt om snel een factuur naar de klant te sturen, waar je ook bent:


Hoe factureer en accepteer ik online betalingen met Online boekhouden - Get Paid?
Facturering kan worden gedaan via de mobiele app OF de webapp. De klant hoeft zich alleen maar aan te melden bij zijn of haar online boekhouding-Betaald account binnen GoDaddy-via webapp OF mobiele app om een factuur te maken in 3 minuten of minder! De factuur kan worden ingeschakeld voor online betalingen via creditcard (met PayPal of Stripe). Klanten moeten een PayPal-/Stripe -account instellen om van deze functies te genieten. Hier is een voorbeeldfactuur:

Zodra de factuur is verzonden, houdt Online Bookkeeping - Get Paid deze bij. Herinneringen kunnen worden ingesteld om de klant voor betalingen in te plannen.

Is de onderwerpregel voor e -mails voor facturen aanpasbaar?
Ja. De standaard onderwerpregel luidt Nieuwe factuur van (Bedrijfsnaam), maar deze kan volledig worden aangepast.

Kunnen facturen per gebruiker worden gefilterd en zo ja, kunnen alle facturen die ooit zijn verzonden worden bekeken?
Ja op beide vragen.

Moeten terugkerende facturen elke keer voor hetzelfde bedrag zijn en is er een manier om automatisch betalen in te stellen, zodat het geld automatisch wordt geïnd?
Ja, terugkerende facturen moeten elke keer op hetzelfde bedrag worden ingesteld, maar de datums kunnen op verschillende manieren worden ingesteld. Er is op dit moment geen optie voor automatisch betalen voor deze accounts.

Als een factuur openstaat, kan er dan een nieuwe factuur met een te laat tarief worden verzonden?
Alle facturen worden bewaard op onze servers, dus als een factuur openstaat, kan de gebruiker eigenlijk gewoon de bestaande factuur bewerken en kosten toevoegen zonder iets opnieuw te hoeven verzenden.

Hoe zit het met fraudedetectie?
Fraude wordt aan de processorzijde afgehandeld, dus wij hebben geen zicht op dat proces.

Wat moet ik doen als mijn klanten geen account hebben bij een van de betalingsproviders?
Je klanten hebben alleen een creditcard of betaalpas nodig om je via Stripe te betalen en kunnen ook elk PayPal -account gebruiken.

Wat moet ik doen als ik niets weet over het accepteren van creditcardbetalingen?
Geen probleem! Online boekhouden - Betaald worden is een geweldige plek om te beginnen. Je doorloopt de installatie -ervaring waarmee je begint op PayPal Hier of Stripe of (afhankelijk van voorkeuren en behoeften). Het instellingsproces is eenvoudig vergeleken met het instellen van een verkopersaccountservice. We kunnen je door alle stappen leiden.

Werkt dit product nog steeds voor mij, zelfs als ik mijn klanten niet persoonlijk zie?
Online boekhouden - Met Get Paid kunt u betalingen persoonlijk of via internet accepteren. Als je je klanten niet persoonlijk ziet, kun je een factuur e-mailen die is ingeschakeld voor online betalingen en alle soorten betalingen via PayPal of Stripe accepteren.

Ik betaal mensen niet vaak. Is dit nog steeds voor mij?
Als je factureert, kun je met Onlineboekhouding - Betaald worden aangepaste facturen genereren die zijn ingeschakeld voor online betalingen, of je kunt altijd betalingen per cheque accepteren. Hoe dan ook, Online boekhouden - Betaald krijgen houdt de verzonden facturen bij, verstuurt herinneringen voor achterstallige betalingen en houdt ontvangen betalingen bij. Online boekhouden - Get Paid houdt ook al je verkopen bij, dus of je nu factureert, betalingen accepteert of beide, het is allemaal georganiseerd in je Online boekhouden - Get Paid -account.

Zijn er extra kosten of kosten die verder gaan dan de aankoopprijs? Zijn er kosten per factuur of transactie?
Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Online boekhouden - Get Paid, en je kunt zoveel facturen versturen als je wilt, zonder extra kosten. Online boekhouden - Get Paid integreert met PayPal, PayPal Here en Stripe. Deze betalingsproviders brengen verschillende kosten in rekening. Zie de onderstaande uitsplitsing:

 • PayPal
  2,9% + $ 0,30 per transactie

 • PayPal hier
  Card swipe: 2,7% per transactie
  Handmatig een kaartnummer invoeren of een kaart scannen: 3,5% + $ 0,15 per transactie

 • Streep
  2,9% + $ 0,30

 • Opmerking: aanvullende vergoedingen en kosten zijn onderhevig aan wijzigingen. De bedragen zijn actueel vanaf 1/1/2015, maar bezoek de website van je betalingsverwerker voor meer actuele informatie en prijswijzigingen.

  Wat zijn de voor- en nadelen van het gebruik van PayPal Here of Stripe?
  PayPal heeft hier een lezer in zakformaat en is het meest geschikt voor persoonlijke transacties. Het geeft de klant een gevoel van professionaliteit en de klant voelt zich veilig als hij ziet dat zijn kaart voor zich uit wordt gehaald. Stripe is het meest geschikt voor online creditcardbetalingen voor facturen. Als een klant ervoor kiest om PayPal hier niet te gebruiken, kan deze een creditcard scannen met de camera van zijn telefoon of de kaartinformatie handmatig invoeren met Stripe.

  Wat moet ik doen als ik geen PayPal of Stripe heb?
  Nadat je je account hebt ingesteld, vragen we je om je betaalaccount bij een van de bovenstaande providers te autoriseren. Als je er geen hebt, helpen we je om er een in te stellen, zodat je binnen enkele minuten betalingen kunt accepteren!

  Welk type PayPal -rekening heb ik nodig?
  Je kunt elk type PayPal -rekening gebruiken om betalingen via PayPal te accepteren. PayPal Hier heb je een Business- of Premier -account voor nodig, en je kunt je bestaande PayPal -account gratis upgraden tijdens het instellen.

  Als mijn klant al PayPal heeft, is Online boekhouden - Betaald krijgen dan nog steeds een optie?
  Ja. Online boekhouden - Betaald krijgen werkt naadloos samen met PayPal om betalingen te ontvangen. Er zijn twee soorten PayPal -accounts die je klant kan hebben: Normale PayPal en PayPal hier.

  • PayPal hier:
   PayPal Hier is een uniek PayPal -account dat wordt geleverd met een kaartlezer. Tijdens het instellen van online boekhouden - Krijg betaald, wordt je klant gevraagd om een PayPal Here -account in te stellen OF zich aan te melden bij hun bestaande account. Door eenvoudig in te loggen op het bestaande account, zijn ze klaar om het te gebruiken met Online boekhouden - Get Paid. Het voordeel van deze integratie is dat er een mooi, duidelijk rapport wordt gegenereerd met alle verkopen en kosten van PayPal en verkopen via andere methoden.

  • Normale PayPal:
   Je klant kan naar paypal.com/here gaan om te upgraden naar een PayPal Here -account. Na de upgrade importeert Online boekhouden - Get Paid alle reguliere verkooptransacties en PayPal Here -verkooptransacties. PayPal stuurt de klant ook gratis een kaartlezer. Dit is een eenvoudig en naadloos proces dat kan worden voltooid terwijl u met hen aan de telefoon bent.

  Werkt PayPal Here op winkelwagenwebsites die het gebruik van PayPal Pro aanbieden?
  Er is een widget die kan worden verkregen via PayPal die kan worden aangevraagd voor PayPal Pro. Als het PayPal -account is gekoppeld aan Online boekhouden - Get Paid, worden de transacties nog steeds geïmporteerd, zelfs als dit op de site is gedaan.

  Wat moet ik doen als mijn klant PayPal niet wil gebruiken om creditcards te accepteren?

  OPMERKING: Wanneer nieuwe klanten beginnen met online boekhouden - Get Paid, kunnen ze kiezen welke betaalmethoden ze willen instellen (PayPal hier en Stripe). Ze kunnen ze allemaal instellen of slechts één ervan. Ze kunnen gemakkelijk teruggaan en indien nodig de anderen later toevoegen.


  Creditcards zonder PayPal accepteren Hier in de mobiele app kan de klant zich aanmelden voor Stripe en het gebruiken. Met Stripe zouden ze in plaats van de veegmachine de CC -nummers handmatig invoeren of de creditcard scannen (maak je geen zorgen, afbeeldingen worden nooit opgeslagen.)

  Als de klant creditcardkosten van een factuur wil accepteren zonder PayPal te gebruiken, is dit hetzelfde proces. De klant moet zich aanmelden voor Stripe zodat de creditcardbetaaloptie beschikbaar is voor hun klanten.

  Waarin verschilt de webversie van Online boekhouden - Get Paid van de mobiele versie?
  Online boekhouden - Get Paid is een webtoepassing die wordt geleverd met een gratis mobiele toepassing. De webtoepassing moet eerst worden gekocht voordat de gratis mobiele app wordt aangeboden. Een klant kan niet zomaar naar de iTunes Store of Google Play Store gaan om de mobiele app te kopen.

  Hoe krijg ik de mobiele app -versie?
  Er zijn twee manieren om de mobiele app te downloaden. Wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt bij Online boekhouden - word je betaald, doorloop je een set -upproces om je account op te starten. Tijdens dit proces sturen we je een link om de mobiele app te downloaden, of je kunt de mobiele app vinden in de iTunes Store of Google Play Store.

  Welke mobiele apparaten en besturingssystemen werken met online boekhouden - Betaald worden?
  iOS- en Android -apps zijn beschikbaar voor online boekhouden - Get Paid, wat betekent dat het werkt voor iPhone 3GS en hoger, iPad -apparaten met iOS -versie 5.0 en hoger en Android -smartphones. Een Android -apparaat waarop PayPal wordt uitgevoerd, moet de volgende specificaties hebben:

  • Android -versie 2.3.3 (Gingerbread) of hoger
  • 3,5 mm koptelefoonaansluiting met microfoon
  • Ondersteuning voor locatieservices
  • Internettoegang (via wifi of mobiel gegevensnetwerk)
  Online boekhouden - Get Paid werkt op dit moment niet voor Android -tablets en ook niet voor Windows -telefoons, Blackberry of Kindle Fire.

  Waarvoor kan ik de mobiele app Online boekhouden - Get Paid gebruiken?
  Online boekhouden - Met de mobiele app Get Paid kun je bijna alles bereiken wat je nodig hebt om betalingen op je telefoon te accepteren. Je kunt:

  • Accepteer hier creditcards en betalingen via PayPal.
  • Zie er professioneel uit met online boekhouden - Ontvang aangepaste schattingen en facturen van Paid en laat je klanten je online betalen, rechtstreeks vanaf de factuur.
  • Automatiseer de opvolging met betalingsherinneringen en meldingen wanneer de betaling is ontvangen.
  • Volg je inkomen van het afgelopen jaar en kijk hoeveel van je zuurverdiende geld naar verwerkingskosten gaat.
  • Volg kilometers voor zakenreizen en voer onkosten in wanneer je onderweg bent.

  Moet ik online boekhouden gebruiken - Krijg ik betaald op internet of op mijn telefoon?
  Je kunt en moet het product zowel op internet als op de telefoon gebruiken! Als je onderweg bent, kun je de telefoon -app gebruiken om betalingen te accepteren en snel facturen te verzenden. Gebruik de webapp om gedetailleerde rapporten te bekijken en ook om facturen te verzenden. Het hangt er allemaal vanaf welke interface je het liefst gebruikt!

  Kan ik een mobiele cheque storten met Online boekhouden - Get Paid?
  Online boekhouden - Get Paid biedt GEEN stortingsservices voor mobiele cheques. Je kunt niet rechtstreeks een cheque scannen en storten met de mobiele app, maar de mobiele apps van Chase Bank of Bank of America staan mobiele cheques toe. U en uw klanten zijn mogelijk bekend met dit proces van die banken.

  Wat heb ik nodig om betalingen in de mobiele app te accepteren? Moet ik een PayPal Here -swiper hebben?
  Je betaalt lagere transactiekosten door creditcards te swipen met de PayPal Here -swiper, maar je kunt nog steeds betalingen accepteren zonder. Zie hierboven voor transactietarieven voor het scannen van kaarten en handmatige invoer.

  Hoe lang duurt het voordat ik mijn kaartwisser ontvang?
  De kaartwisser wordt rechtstreeks vanuit PayPal verzonden en het duurt 3-7 werkdagen om aan te komen. De wisser wordt naar het adres in je PayPal -account gestuurd, NIET naar het adres in je GoDaddy -account.

  Wat moet ik doen als ik meer dan één kaartwisser nodig heb?
  Je kunt online extra swipers kopen op Amazon.com en in winkels zoals Staples of Office Depot. De prijs kan variëren, maar over het algemeen kosten swipers ongeveer $ 14,99.

  Gelden er beperkingen voor het aantal swipes of dollarbedragen per swipes per dag?
  Nee. Er zijn geen beperkingen, en als die er zijn, hebben we die nog niet bereikt.

  Wanneer ik online boekhouden - Get Paid gebruik, wanneer ontvang ik het geld dan op mijn bankrekening?
  Als je PayPal- of Stripe -betalingen accepteert, zie je de transactie in realtime op je PayPal- of Stripe -account staan. Met Stripe duurt het echter nog steeds ongeveer 7 dagen (met 2 dagen voor elke extra transactie) voordat de betaling op je daadwerkelijke bankrekening is bijgeschreven. Afhankelijk van het sweep -schema kan het geld de volgende werkdag naar je bankrekening worden geveegd voor transacties die voor 17.00 uur zijn verwerkt. Central Time.

  De timing kan variëren voor nieuwe accounts of voor transacties die handmatige beoordeling activeren.

  Welke contactgegevens zijn beschikbaar als een klant betaalt?
  Je ontvangt de naam en het e -mailadres van de klant. Soms worden ook de laatste vier cijfers van de creditcard vermeld.

  Wanneer een handelaar een betaling ontvangt van de online ingeschakelde factuur:

  • PayPal vanaf een factuur (van de PayPal -rekening van de eindklant of de kassa van de gast met een creditcard): De handelaar ontvangt de naam en het e -mailadres van de klant.
  • Stripe (van de creditcard van de eindklant): De handelaar ontvangt de naam van de klant, de laatste vier cijfers van de creditcard en het telefoonnummer (indien opgegeven).
  • PayPal hier (vegen, scannen of handmatige creditcardinvoer): De handelaar ontvangt de naam en het e -mailadres van de klant.

  Wat betaalt een typische fysieke outfit voor dezelfde verkopersaccounts?
  We hebben op dit moment geen gegevens over dat proces.

  Waarom zijn de verwerkingskosten hoger wanneer een creditcard wordt gescand of handmatig wordt ingevoerd?
  Elke keer dat creditcardinformatie niet van de magneetstrip op de achterkant wordt vastgelegd, is er een groter risico op fraude. Daarom brengen de betalingsverwerkers meer in rekening.

  Kan een gebruiker aangeven dat hij of zij een debetkaarttransactie wil in plaats van een creditcardtransactie?
  Nee. Creditcardtransactie is op dit moment de enige beschikbare optie, dus een gebruiker kan dit niet opgeven.

  Als het mogelijk is om een creditcard handmatig te scannen, kan het controleren van accountinformatie dan ook handmatig worden gescand?
  Nee. We kunnen geen cheque of betaalrekeninginformatie scannen, alleen kaartinformatie.

  Kan er geld van een spaarrekening worden afgeschreven in plaats van een lopende rekening?
  Ja, er kan geld van een spaarrekening worden gehaald. Wanneer het account aan een bankrekening is gekoppeld, wordt elke optie onder de aanmeldingsgegevens voor die bankrekening gevonden.

  Kan Online boekhouden - Get Paid worden geïntegreerd met Square Reader?
  Nee. Op dit moment kan Online Bookkeeping - Get Paid niet worden geïntegreerd met Square en Square wil hier geen partner van worden. Momenteel is het mogelijk om Square -transacties handmatig in te voeren in Online boekhouden - Get Paid of ze te importeren als de bankrekening is gekoppeld aan Online boekhouden - Get Paid. Stripe -betaalmethoden kunnen ook bovenop Square worden toegevoegd.

  Kan Online Boekhouden - Betaald worden geïntegreerd met Webwinkel?
  Nog niet. Momenteel maakt Webwinkel voornamelijk e-commerce op websites mogelijk. Online boekhouden - Get Paid is voor kleine bedrijven die betalingen persoonlijk of via facturen aannemen. GoDaddy Online Bookkeeping is een betere oplossing voor e-commercebedrijven.

  Kan online boekhouden - Get Paid worden geïntegreerd met online boekhouden?
  Nee. Kleine bedrijven moeten echt voor het ene of het andere kiezen. E-commercebedrijven (waar betaald worden niet het probleem is, maar het bijhouden van verkopen en onkosten uit verschillende bronnen een noodzaak is) zouden online boekhouden moeten gebruiken. Servicebedrijven die betalingen rechtstreeks factureren of innen, moeten gebruikmaken van Online boekhouden - Get Paid. Als een klein bedrijf merkt dat het volledige verkoop- en onkostenregistratie en belastingvoorbereiding nodig heeft, moet een upgrade naar Online boekhouden - Get Paid Essentials of Premium voldoende zijn.

  Is Online boekhouden - Krijg betaald de juiste keuze als mijn klant online verkoopt EN op straatmarkten of andere persoonlijke evenementen?
  Klanten die online verkopen, moeten online boekhouden gebruiken. Het is belangrijk dat ze hun financiën allemaal op één plek organiseren en al hun verkoop- en onkostengegevens bijhouden. Voor incidentele persoonlijke verkopen (boerenmarkt, straatbeurs, beurs, etc.) kunnen klanten de mobiele app gebruiken waarmee ze een creditcard kunnen doorhalen.

  Kan de klant hetzelfde Stripe -account gebruiken voor online boekhouden - Betaald krijgen en online winkel?
  Ja. Hetzelfde account kan voor beide worden gebruikt.

  Kan de klant restitutie verlenen via Online boekhouden - Get Paid? Zo ja, kan het worden uitgegeven via een mobiel apparaat, zoals een telefoon of tablet?
  Ja. Klanten kunnen restituties verlenen via PayPal, PayPal Here en Stripe. Ze moeten zich aanmelden met het account van de provider waarmee de transactie is verwerkt om de transactie ongedaan te maken of een restitutie uit te voeren. Op dit moment kunnen geen restituties worden gegeven via mobiele apparaten.

  Hoe werkt belastingheffing met online boekhouden - Get Paid -accounts? Is het goed voor de belastingen in verschillende staten en regio's?
  In dit stadium moet u alle belastingtarieven handmatig invoeren. Standaard belastingtarieven kunnen niet worden ingesteld vanwege verschillende gemeenten en hun unieke belastingen. Dit kan veranderen, vooral als we samenwerken met een derde partij.

  Wat gebeurt er als een klant per ongeluk zijn account annuleert? Hoe ziet het herstelproces eruit?
  Als een account per ongeluk wordt geannuleerd, zetten we deze in de inactieve status, die op elk moment kan worden opgehaald. Er is geen exact tijdsbestek voor dit proces, maar een veilige schatting is twee weken.

  Zijn de verwerkingskosten hoger voor American Express?
  Nee. Met online boekhouden - Betaald worden, hebben alle creditcards dezelfde verwerkingskosten.

  Is online boekhouden - Krijg betaald internationaal?
  Nee. Op dit moment is online boekhouden - Betaald worden alleen voor Amerikaanse bedrijven.

  Is online boekhouden - Get Paid beschikbaar voor resellers?
  Nee. Op dit moment is Online boekhouden - Get Paid niet beschikbaar voor resellers.


  Was dit artikel nuttig?
  Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
  Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
  Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.