E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Van een normale campagne een autoresponder -e -mail maken

Dus je hebt een nieuwe campagne gemaakt op je Campagnes -pagina ... en nu wil je deze gebruiken als een automatische beantwoorder -e -mail . Fantastisch, je bent bij ons aan het juiste adres.

Wanneer je op de knop Klonen klikt op een campagne op je campagnepagina , wordt er een exacte kopie van die campagne gemaakt. Je kunt dezelfde knop ook gebruiken om die normale campagne te klonen in een automatische beantwoorder -e -mail!
Klik op de knop Klonen

Pro -tip: Zorg ervoor dat je eerst je automatische beantwoorder maakt! Op die manier kun je GoDaddy Email Marketing precies vertellen waar je de gekloonde campagne wilt plaatsen.

Als je klaar bent, klik je op de knop Klonen en selecteer je de optie Automatische beantwoorder op de overlay -pagina die wordt weergegeven.

Kies de juiste campagne uit de lijst met al je automatische beantwoorders en klik op de knop Klonen. GoDaddy Email Marketing doet de rest voor je. Ga naar Automatische beantwoorders onder het menu Add-ons om je nieuwe toevoeging te bekijken.