GoDaddy Studio Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Gebruik mijn eigen lettertypen

GoDaddy Studio PRO -klanten kunnen hun eigen lettertypen uploaden naar GoDaddy Studio en deze gebruiken in hun projecten.

Opmerking: het uploaden van lettertypen is alleen beschikbaar voor GoDaddy Studio PRO -klanten.

Voordat je begint:

• Je lettertype moet zijn opgeslagen op je computer of apparaat, of in Google Drive, OneDrive, Dropbox of iCloud Drive (alleen iOS).
  • Als je een cloudgebaseerde opslag-app gebruikt, moet deze op je apparaat zijn geïnstalleerd.

Als je klaar bent, volg je de stappen voor je apparaat:

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onderaan het scherm op Projecten en selecteer een project.
  3. Selecteer wat tekst.
  4. Tik op de banner die wordt weergegeven op Bewerken .
  5. Tik in de linkerbenedenhoek van de lettertypegordel op de naar boven gerichte pijl. De lettertypebibliotheek wordt geopend.
    Blader door lettertypen
  6. Tik op Aangepast .
    Tik op Aangepast
  7. Tik op Lettertypen toevoegen .
  8. Tik rechtsonder op Bladeren .
  9. Tik op de app waar je lettertype is opgeslagen. Als je je moet aanmelden bij de app, volg je de instructies voor die app.
  10. Zoek het .tff -zipbestand of het individuele .tff- of .otf -bestand en tik op om te uploaden.
  11. Wacht op het bevestigingsbericht. Het kan enkele seconden duren voordat de app je lettertype heeft geüpload.
  12. Tik op OK in het bevestigingsbericht.

Je nieuwe lettertype verschijnt in je lijst met gedownloade lettertypen en is beschikbaar in de lettertypegordel.

Upload je eigen lettertypen

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -app.
  2. Tik onderaan het scherm op Projecten en selecteer een project.
  3. Selecteer wat tekst.
  4. Tik op de banner die wordt weergegeven op Bewerken .
  5. Tik in de linkerbenedenhoek op de pijl omhoog. De lettertypebibliotheek wordt geopend.
    Blader door lettertypen
  6. Tik op Aangepast .
    Tik op Aangepast
  7. Tik op Lettertypen toevoegen .
  8. Tik op de app waar je lettertype is opgeslagen. Als je je moet aanmelden bij de app, volg je de instructies voor die app.
  9. Zoek het lettertype .tff- of .otf -bestand en tik op om te uploaden.
  10. Wacht op het bevestigingsbericht. Het kan enkele seconden duren voordat de app je lettertype heeft geüpload.

Je nieuwe lettertype verschijnt in je lijst met gedownloade lettertypen en is beschikbaar in de lettertypegordel.

Upload je eigen lettertypen

1. Meld je aan bij je GoDaddy Studio -account .
  2. Selecteer onder Jouw projecten het project waaraan je wilt werken.
  3. Selecteer de tekst die je wilt wijzigen.
  4. Selecteer Tekst in het bewerkingsmenu aan de rechterkant.
  5. Selecteer onder Lettertype de pijl naar beneden. De lijst wordt uitgevouwen en geeft de beschikbare lettertypen weer.
    Beschikbare lettertypen
  6. Selecteer onder aan de lijst Lettertypen beheren .
  7. Selecteer Lettertype uploaden rechts van het zoekvak.
    Upload lettertype
  8. Selecteer Lettertypen toevoegen .
  9. Selecteer het lettertypebestand op je computer en klik op Openen . Het moet een .tff- of .otf -bestand zijn.
  10. Wacht op het bevestigingsbericht. Het uploaden van het lettertype kan enkele seconden duren.

Je nieuwe lettertype verschijnt in je lijst met gedownloade lettertypen en is beschikbaar in de lettertypegordel.

Gerelateerde stappen

Meer info