Beheerde WordPress Help

Upload je sitebestanden

Stap 3 van de serie Verplaats een beheerde WordPress site naar een onbeheerde WordPress account.

Verplicht: je nieuwe hostingaccount moet worden ingesteld en WordPress moet geïnstalleerd zijn en werken om de rest van de stappen in deze serie te voltooien.

Om de inhoud van je WordPress site te uploaden, ga je naar je nieuwe hosting server om de site bestanden te uploaden.

1. Maak verbinding met je nieuwe hostingaccount met een bestandsbeheerder of een FTP klant zoals Filezilla . Elke hostingprovider heeft een voorkeursmanier om dit te doen. Als je niet zeker weet hoe je dat moet doen, vraag dan je nieuwe hostingprovider om instructies.
  2. Vervang de map wp-content in je nieuwe hostingaccount door de map te uploaden die je eerder hebt gedownload in Je sitebestanden downloaden.