Beheerde WordPress Help

Upload je sitebestanden

Vereist: Je hebt het volgende nodig om de deze stappen te voltooien:
  • Een bestandsoverdrachtprotocol (FTP)-app om je sitebestanden te verplaatsen. We raden FileZilla aan.
  • Als je WordPress-site wordt gehost via een Managed WooCommerce Stores-abonnement, dan moet je SFTP-toegang instellen voordat je verbinding kunt maken met een FTP-app.

Stap 3 van de Mijn WordPress-site handmatig migreren serie.

Het is tijd om de sitebestanden te uploaden die je in een eerdere stap hebt gedownload — Download je sitebestanden. Een grote site met veel afbeeldingen of andere mediabestanden zal meer tijd vergen om de upload te voltooien. Deze stappen nemen aan dat je FileZilla als je FTP-app gebruikt.

1. Maak verbinding met de nieuwe WordPress-site met een FTP-app. (Hulp nodig bij het verbinden met FTP? )
  2. Ga in FileZilla aan de zijde Lokale site op zoek naar de map wp-content die je eerder hebt gedownload. Selecteer de map, klik dan met de rechtermuisknop (Windows) of Control + muisknop (MacOS) en selecteer Uploaden.
    selecteer de map die je wilt uploaden
  3. Je zult een waarschuwing zien dat het Doel bestand al bestaat . Selecteer Overschrijven, Altijd deze actie gebruiken, en Alleen toepassen op huidige wachtrij.
    selecteer overschrijfopties
  4. Selecteer OK .

Ga niet verder naar de volgende stap totdat de FTP-app klaar is met het uploaden van je bestanden. Het duurt langer om grotere sites te uploaden.