Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Upload mijn site -inhoud

Opmerking: dit is het derde deel van het handmatig migreren van een WordPress -site naar je Pro Beheerde WordPress -account. Als je geen Pro Beheerde WordPress -account hebt, kun je hier meer informatie vinden .

Deel 1: Kopieer de map wp-content Deel 2: Maak een SQL -dumpbestand
Deel 3: Upload de sitecontent Deel 4: Werk de sitedatabase bij
Deel 5: Wijzig de tabelvoorvoegsels Deel 6: Breng de laatste wijzigingen aan

De volgende stap bij het handmatig migreren van een WordPress-site naar je Pro Beheerde WordPress-account: Voeg een nieuwe Pro-beheerde WordPress-site toe aan het account, meld je aan bij de site via sFTP en upload alles in de wp-content-map die je hebt gekopieerd in Deel 1 . Geef jezelf 10-20 minuten om deze sectie te voltooien.

Verplicht: om dit te voltooien, heb je een FTP -clienttoepassing nodig. Je kunt elke gewenste FTP -client gebruiken, maar deze instructies helpen je bij het gebruik van FileZilla. Volg deze stappen om FileZilla te downloaden en te installeren.
  1. Een website toevoegennaar je Pro Beheerde WordPress -account. Let op de volgende stappen wanneer u dit doet:
    • Wanneer je wordt gevraagd of je een gloednieuwe site wilt bouwen of dat je een bestaande site wilt migreren, kies je Ik bouw een gloednieuwe site .
    • Als je het bericht ziet dat de installatie is gelukt, selecteer je Ga naar Dashboard en ga je door met de volgende stap in dit artikel.
  2. Klik op het pictogram met drie stippen voor de nieuwe site en selecteer Instellingen .
  3. Begin met stap 4 van de procedure voor het instellen van SSH -toegang en kopieer aan het einde je hostnaam , gebruikersnaam en wachtwoord.
  4. Start je FTP -clienttoepassing (we gebruiken Filezilla in dit voorbeeld) en voer je SSH -referenties in: Host (gebruik hier je Hostnaam ), Gebruikersnaam en Wachtwoord , en voer 22 in voor de Poort .
  5. Klik op Quickconnect . Als je een dialoogvenster met een "onbekende hostsleutel" ziet, klik je op OK .
  6. Blader aan de kant van de lokale site naar de map wp-content waarin je hebt gekopieerdKopieer mijn wp-content-map .
  7. Typ/var/www/wp-content in de externe site en druk op Enter. Je FileZilla -scherm zou er ongeveer zo uit moeten zien:
    mappen instellen in FileZilla
  8. Selecteer aan de kant van de lokale site alle bestanden en mappen behalve de bovenste map en sleep ze naar de externe site .selecteer bestanden om te kopiëren

Opmerking: Kopieer niet de hele map wp-content-we willen de map mu-plug-ins niet overschrijven op de externe site. Als je dit per ongeluk doet ... nog geen kwaad gedaan, maar je moet dit onderdeel opnieuw starten vanaf het begin.

9. Selecteer Overschrijven en klik vervolgens op OK . FileZilla begint met het kopiëren van bestanden, wat enkele minuten kan duren. Wacht tot deze taak is voltooid voordat je naar het volgende deel gaat.