Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Upload je sitebestanden

Opmerking: Voor de resterende stappen in deze serie is een hostingaccount vereist met een nieuwe installatie van WordPress.

Om je WordPress -site te uploaden, heb je toegang tot de nieuwe hostingserver nodig. Mogelijk moet je contact opnemen met je nieuwe hostprovider voor specifieke gegevens over bestandstoegang.

1. Maak verbinding met je nieuwe hostingaccount via een bestandsbeheerder of een FTP -client zoals Filezilla. Als je FTP gebruikt, volg je de instructies van je nieuwe hostprovider voor het koppelen en uploaden van de bestanden.
  2. Upload en vervang de inhoud van de wp-content- map die je in stap één hebt opgeslagen, kies ervoor om de bestaande inhoud te overschrijven.