E-mailmarketing van GoDaddy Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Upload een afbeelding

Voordat je een afbeelding kunt toevoegen aan je e -mailmarketingcampagne, moet je een afbeelding uploaden naar de galerij.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Email Marketing -account als je dat nog niet hebt gedaan. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op de pagina Campagnes onder aan de campagne die je wilt gebruiken op Bewerken .
  3. Klik in het rechterdeelvenster op het tabblad Afbeeldingen.
    Klik op het tabblad Afbeeldingen
  4. Klik op het tabblad Afbeeldingen op het plusteken om naar afbeeldingen te bladeren.
    Klik op het plusteken
  5. Klik op de afbeelding die je wilt uploaden en klik op Openen .
    Klik op een afbeelding en klik op Openen

Je afbeelding wordt nu weergegeven in het rechterdeelvenster, op het tabblad Afbeeldingen.

Tips voor het uploaden van afbeeldingen

• Je kunt elke .jpg-, .png- of .gif -bestandsindeling uploaden.
  • Je afbeelding moet in RGB -kleurruimte zijn en niet in CMYK.
  • Afbeeldingen mogen niet breder zijn dan 590 pixels.
  • Houd de bestandsgrootte van de afbeelding onder de 200 KB. Bij alles wat groter is, loopt e -mail vast wanneer deze wordt verzonden en geopend.