Upgraden naar Premium DNS

Elk GoDaddy -account wordt geleverd met standaard DNS om je zonebestand te beheren. Upgrade je account naar Premium DNS voor geavanceerde DNS -functies die meer mogelijkheden, flexibiliteit en een hoger niveau van technische ondersteuning bieden.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer een individueel domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer een enkel domein
  3. Selecteer DNS en selecteer vervolgens Premium DNS .
    selecteer premium dns -tabblad
  4. Selecteer Premium DNS toevoegen om het aan je winkelwagen toe te voegen.
  5. Rond je aankoop af tijdens het afrekenen in de winkelwagen.

Alle domeinen die momenteel zijn toegewezen aan GoDaddy -naamservers, worden automatisch bijgewerkt naar de juiste Premium DNS -naamservers. De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.