Upgraden naar Premium DNS

Elk GoDaddy -account wordt geleverd met standaard DNS om je zonebestand te beheren. Upgrade je account naar Premium DNS voor geavanceerde DNS -functies die meer mogelijkheden, flexibiliteit en een hoger niveau van technische ondersteuning bieden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy -domeinportfolio . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteeralt -naam voor de afbeelding Domeinbewerkingsopties naast je domein en selecteer vervolgens DNS bewerken . Mogelijk moet je naar beneden scrollen om de optie DNS bewerken te zien.
    screenshot met de optie voor het bewerken van dns
  3. Selecteer onder de sectie Premium DNS de optie Premium DNS toevoegen .
  4. Rond je aankoop af tijdens het afrekenen in de winkelwagen.

Alle domeinen die momenteel zijn toegewezen aan GoDaddy -naamservers, worden automatisch bijgewerkt naar de juiste Premium DNS -naamservers. De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Verwante stappen

• Premium DNS geeft je toegang tot geavanceerde DNS -instellingen, zoals secundaire DNS en DNSSEC .
  • Upgrade je Premium DNS verder om meer DNSSEC-domeinen toe te voegen. Ga naar je Mijn producten , schuif omlaag om Domeinproducten te selecteren en selecteer vervolgens Opties naast het Premium DNS -product. Kies Premium DNS + Onbeperkte DNSSEC in het optiemenu en selecteer vervolgens Upgraden . Rond je aankoop af tijdens het afrekenen.