Upgraden naar Premium DNS

Elk GoDaddy -account wordt geleverd met standaard DNS om je zonebestand te beheren. Upgrade je account naar Premium DNS voor geavanceerde DNS -functies die meer mogelijkheden, flexibiliteit en een hoger niveau van technische ondersteuning bieden.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Domain Control Center . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer je domein om de pagina Domeininstellingen te openen.
    selecteer domein
  3. Selecteer DNS beheren onder Aanvullende instellingen .
  4. Selecteer onder de sectie Premium DNS de optie Premium DNS toevoegen .
  5. Je wordt doorgestuurd naar de kassa waar je je aankoop kunt voltooien.

Alle domeinen in het account dat momenteel gebruikmaakt van de naamservers van GoDaddy, worden automatisch bijgewerkt naar je nieuwe Premium DNS -naamservers. De meeste DNS -updates worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.

Verwante stappen

Meer informatie

• Upgrade je Premium DNS verder om meer DNSSEC-domeinen toe te voegen. Ga naar je productpagina , selecteer Domeinproducten en selecteer vervolgens Opties naast het Premium DNS -product. Onder Premium DNS + Onbeperkt , selecteer Upgraden . Rond je aankoop af tijdens het afrekenen.
  • Nodig een gemachtigde uit om namens jou Premium DNS en andere domeininstellingen te beheren.