Upgraden naar Premium DNS

Elk GoDaddy -account wordt geleverd met Standard DNS, een basisversie van DNS Manager. Upgrade je account naar Premium DNS voor geavanceerde DNS -functies die meer mogelijkheden, flexibiliteit en een hoger niveau van technische ondersteuning bieden.

1. Meld je aan bij je domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Je gebruikersnaam of wachtwoord vinden.)
  2. Selecteer je domeinnaam in de lijst om de pagina Domeininstellingen te openen.
  3. Schuif omlaag naar Aanvullende instellingen en selecteer DNS beheren .
    selecteer selecteer dns beheren
  4. Schuif omlaag naar Geavanceerde instellingen en selecteer Premium DNS toevoegen .
  5. Selecteer Kassa en rond je aankoop af. Alle domeinen die binnen het account zijn geregistreerd, worden automatisch doorverwezen naar de juiste premium DNS -naamservers.

Het kan tot 90 minuten duren voordat premium DNS in je account is opgenomen.