Upgrade mijn Linux -hostingpakket

Zo kun je je Linux -hostingpakket upgraden als je meer verwerkingskracht of fysiek geheugen nodig hebt. Het upgraden van je pakket kan je website sneller en veerkrachtiger maken wanneer het verkeer pieken.

Opmerking: hoewel upgrades doorgaans 10 tot 30 minuten duren, kan dit voor grote sites maximaal 24 uur duren. Je sites kunnen met tussenpozen downtime ervaren totdat de upgrade is voltooid.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u Account > Upgrade.
    selecteer upgrade
  4. Selecteer het gewenste abonnementsniveau en klik op Upgraden .
  5. Volg de aanwijzingen om het afrekenproces te voltooien.