Voer de autorisatiecode in voor mijn domeinoverdracht

Je moet een geldige autorisatiecode (ook wel een EPP -code, overdrachtssleutel of autorisatiecode genoemd) opgeven om een domeinoverdracht naar je GoDaddy -account te kunnen verwerken. Je kunt de autorisatiecode daarna invoeren of bijwerken in je GoDaddy -account het kopen van de domeinoverdracht .

1. Meld je aan bij je GoDaddy -overdrachtspagina . (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord .)
  2. Selecteer Overdrachten binnen en selecteer vervolgens het tabblad Overdracht voltooien . Zoek naar een specifiek domein met behulp van het zoekveld boven je domeinlijst.
    selecteer de knop Overdracht voltooien
  3. Voer de autorisatiecodes in voor één domein of voor meerdere domeinen in bulk.
    • Eén domein : Selecteerpotloodpictogram om de autorisatiecode in te voeren Voer in de kolom Auth. Code in.
    • Meerdere domeinen : Schakel het selectievakje in naast de domeinen die een autorisatiecode nodig hebben en selecteer vervolgens Autorisatiecodes invoeren boven je domeinlijst.
  4. Voer de autorisatiecode in voor de geselecteerde domeinen.
  5. Selecteer Verzenden om je wijzigingen op te slaan.

Je ziet een bevestiging dat je wijzigingen zijn geaccepteerd. Domeinoverdrachten duren meestal 5 tot 7 dagen.

Verwante stap

• Weet je niet zeker wat die status betekent? Bekijk onze handleiding voor overdrachtsstatussen voor een gedetailleerd overzicht van wat elke status betekent en hoe je verder kunt gaan.