Basis- en Pro-reseller Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Het aanbod van domeinnamen in mijn reseller -webwinkel bijwerken

Je reseller-webwinkel bevat standaard alle domeinnamen van het hoogste niveau (TLD's) en internationale TLD's (ccTLD's) . Werk bij welke veelgebruikte domeinnamen je aanbiedt en of je registratie via je webwinkel aanbiedt, overdraagt naar je webwinkel (indien beschikbaar), of beide.

Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen en worden binnen een uur weergegeven in je webwinkel.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar het tabblad Producten en selecteer vervolgens Domeinen .
  3. Selecteer op het tabblad Algemene TLD's de optie Registreren en/of Overdragen voor de TLD's die je wilt aanbieden.

Opmerking: .jobs is niet beschikbaar voor overdracht. Je moet .com-, .net- en .org -domeinnamen aanbieden.

4. Selecteer op het tabblad Internationale TLD's de optie Registreren en/of Overdragen voor de ccTLD's die je wilt aanbieden. Selecteer hetplus knoppictogram pluspictogram om de sectie voor elke regio uit te breiden.

Opmerking: sommige ccTLD's zijn niet beschikbaar voor overdracht of zijn compatibel met aangepaste hosting en geparkeerde naamservers. Als je .uk -overdrachten aanbiedt, sturen we klanten die overdrachten naar je starten informatie over het wijzigen van hun Nominet -tags naar WILDWEST.