Updates aanvragen voor mijn website: Best practices

Het aanvragen van updates voor je website is eenvoudig als je deze eenvoudige tips volgt.

Vermeld locatie, actie en inhoud

Zorg ervoor dat je voor elke update deze drie specifieke items toevoegt:

• Locatie: waar de wijziging plaatsvindt
  • Actie: wat de wijziging of actie is
  • Content: alle content die nodig is voor deze update

Zeg het ons bijvoorbeeld: "Wijzig op de startpagina in de derde sectie met de titel" Wat we doen "de derde alinea VAN [oude alinea] IN [nieuwe alinea]."

Opmerking: Als je problemen hebt met het beschrijven van een specifieke locatie op een pagina van je site, bekijk dan de afbeelding voor de anatomie van een website onderaan deze pagina.

Markeer en stuur ons een screenshot

Als je update moeilijker te beschrijven is of als je heel specifieke behoeften hebt, is een goede manier om te illustreren wat je wilt, een screenshot te maken en te markeren. Je kunt in een paar stappen een Windows -schermafbeelding of een Mac -schermafbeelding maken.

Wees specifiek

Gebruik specifieke namen wanneer je naar je inhoud verwijst.

• Vertel ons de exacte bestandsnamen voor uw inhoud, zoals “Gebruik image1.jpg” of “Link naar Brochure.pdf”
  • Gebruik geen minder specifieke beschrijving zoals 'de pdf bijgevoegd' of 'de derde afbeelding onderaan de pagina over'

Anatomie van een website

Deze infographic toont de namen van verschillende delen van je website. Gebruik deze termen om te beschrijven waar je wijzigingen moet aanbrengen.

Tip: Deze afbeelding is het gemakkelijkst te zien op een groter scherm. Als je wilt inzoomen, klik je met de rechtermuisknop op de afbeelding en open je deze in een nieuw tabblad of venster.

anatomie van een website