GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Werk je Content Management System (CMS) bij

ALTEXT

Beveilig je website
Wachtwoorden & 2SV | Een back -up maken van & herstellen
SSL | Firewall | Monitor & scannen
Veilige betalingen | CMS -updates

Wat is het?

WordPress, Drupal, Joomla en Magento zijn allemaal voorbeelden van Content Management Systemen (CMS). Deze zijn geweldig voor het maken van websites! Maar als een site eenmaal is gemaakt, realiseren veel gebruikers zich niet dat ze de site moeten blijven bijwerken om deze veilig te houden.

Waarom heb ik het nodig?

Een CMS is niet anders dan mobiele apparaten en computers. Updates zijn nodig om nieuwe beveiligingsbedreigingen bij te houden, de prestaties te verbeteren en meer.

Hackers zoeken naar deze updates om te zien wat kwetsbaar is, maken code om deze te misbruiken en gebruiken deze op sites waarvoor hun plug -ins, thema's of CMS -software niet zijn bijgewerkt. Als je je CMS niet bijwerkt, is je site kwetsbaar.

Wat moet ik doen?

Websites + Marketing

Wij zorgen hiervoor, zodat jij je tijd aan andere zaken kunt besteden.

WordPress en andere contentmanagementsystemen

Ontdek hoe je je CMS bijwerkt en vind een manier om jezelf eraan te herinneren dat je de updates regelmatig moet doen. Besteed elke maand of elke twee weken wat tijd om te controleren op updates en deze te installeren als deze beschikbaar zijn. Voeg ter herinnering een terugkerende vergadering toe aan je agenda.

Overweeg om een firewall aan je site toe te voegen. Het kan:

  • Verhoog de beveiliging van je site aanzienlijk.
  • Help je site te beschermen tegen aanvallen waarvoor momenteel geen updates beschikbaar zijn.
  • Bescherm je site gedurende de tijd tussen het moment waarop de update wordt uitgebracht en het moment waarop je deze kunt installeren.

Managed WordPress

Managed WordPress is ons gestroomlijnde, geoptimaliseerde hostingplatform voor het bouwen en beheren van WordPress -sites. Wanneer je ons Managed WordPress -platform gebruikt, houden we je site veilig door ervoor te zorgen dat je altijd de nieuwste versie van WordPress gebruikt waarop alle beveiligingsupdates zijn toegepast.