Accountbeheer Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Wijzig het wachtwoord van mijn GoDaddy -account

Je kunt het wachtwoord van je GoDaddy -account wijzigen nadat je je hebt aangemeld bij je account.

1. Ga naar je GoDaddy Inloggen & PIN -pagina. Je wordt mogelijk gevraagd om je aan te melden.
  2. Selecteer in het gedeelte Wachtwoord de optie Bewerken .
  3. Voer je huidige wachtwoord in .
  4. Voer een nieuw wachtwoord in en voer het vervolgens opnieuw in onder Wachtwoord bevestigen .
  5. Selecteer Opslaan . Je ziet een succesbericht wanneer je wachtwoord is bijgewerkt.