Update WordPress permalinks in de database

Het gebruik van aangepaste WordPress -permalinks kan de optimalisatie van zoekmachines (SEO) verbeteren en de URL van je website aantrekkelijker maken voor zoekopdrachten. WordPress -permalinks zijn de permanente URL's voor je berichten en pagina's. Je kunt WordPress -permalinks bijwerken via de database in plaats van het WordPress -dashboard te gebruiken.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  2. Log in op de database via phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Beheerde WordPress ).

Opmerking: in cPanel Hosting moet je de database voor je WordPress-site in de linkerkolom selecteren voordat je doorgaat naar de volgende stap.

3. Klik op de wp_options tafel.
  4. Zoek de vermelding permalink_structure onder de kolom option_name. Mogelijk moet je verder gaan dan de eerste pagina met vermeldingen.
  5. Klik op de knop Bewerken.
  6. Voeg onder het veld option_value voor dit item de permalink -structuur toe die je wilt gebruiken.
  7. Klik op Ga .
  8. De URL op de pagina's van je website moet de permalink -instellingen weergeven die je hebt geselecteerd.