Werk WordPress permalinks bij

Het gebruik van aangepaste WordPress -permalinks kan de optimalisatie van zoekmachines (SEO) verbeteren en de URL van je website aantrekkelijker maken voor zoekopdrachten. WordPress -permalinks zijn de permanente URL's voor je berichten en pagina's. Je kunt permalinks activeren en bijwerken via het WordPress -dashboard om SEO -vriendelijke URL's te krijgen.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je wijzigingen aanbrengt.
  2. Aanmelden bij WordPress.
  3. Ga naar Instellingen > Permalinks
  4. Kies de permalink -structuur die je verkiest, of maak een aangepaste structuur.

Opmerking: OPTIONEEL: je kunt ook een structuur voor je categorieën en tags maken.

5. Klik op Wijzigingen opslaan.
  6. De URL op de pagina's van je website moet de permalink -instellingen weergeven die je hebt geselecteerd.