Update de verbindingsreeks voor de WordPress -database

Als je WordPress -site niet gesynchroniseerd is met je database en de volgende foutmelding geeft: "Fout bij het verbinden met de database", moet je de verbindingsreeksen op je WordPress -site bijwerken.

1. Je moet altijd een back -up van je site maken voordat je problemen oplost.
  2. Zoek je databasegegevens. ( cPanel / Plesk / Webhosting / Beheerde WordPress ).
  3. Bewerk de wp-config.php voor je website. ( cPanel / Plesk / Webhosting / Beheerde WordPress / VPS )
  4. Zoek in het bestand wp-config.php naar de sectie die er als volgt uitziet:
    / ** De naam van de database voor WordPress*/ define ('DB_NAME', ' yourdatabasename '); / ** MySQL -database gebruikersnaam*/ define ('DB_USER', ' yourusername '); / ** MySQL -databasewachtwoord*/ define ('DB_PASSWORD', ' yourpassword '); / ** MySQL -hostnaam*/ define ('DB_HOST', ' yourhostname '); $ table_prefix = ' yourtableprefix ';
  5. Bevestig dat de informatie in dit bestand overeenkomt met de databasegegevens die je eerder hebt gevonden.
    • Vervang jedatabasenaam door je MySQL -databasenaam
    • Vervang je gebruikersnaam door je MySQL -gebruikersnaam
    • Vervang yourpassword met uw MySQL wachtwoord
    • Vervang jehostnaam door je MySQL -hostnaam
    • Vervang je tabelvoorvoegsel door je tabelvoorvoegsel
  6. Als een van de informatie in het wp-config.php-bestand niet overeenkomt met je databasegegevens, werk dan het bestand bij met de juiste informatie.
  7. Sla het bijgewerkte bestand op.
  8. Controleer je website om te zien of deze weer online is.