Werk de betaalmethoden van WooCommerce bij

Vanuit het WordPress -dashboard kun je de betaalmethoden voor je WooCommerce -winkel wijzigen, toevoegen of uitschakelen.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik in het linkermenu op WooCommerce , dat wordt uitgevouwen en extra opties biedt.
  3. Klik op Instellingen in het uitgebreide WooCommerce -menu.
  4. Klik op het tabblad Betalingen boven aan de pagina.
  5. Scrol omlaag naar de sectie Betalingsmethoden.
  6. Vanaf deze pagina kun je het volgende doen:
    • Schakel een betaalmethode in of uit door deze in de kolom Ingeschakeld te schakelen.
    • Stel een nieuwe betaalmethode in met de knop Instellen in de rechterkolom.
    • Werk de instellingen voor een van je huidige betaalmethoden bij door op de knop Beheren in de rechterkolom te klikken.
  7. Klik op de blauwe knop Wijzigingen opslaan onder aan de pagina nadat je wijzigingen hebt aangebracht.