Werk de standaardvaluta bij in WooCommerce

Vanuit het WordPress -dashboard kun je de standaardvaluta wijzigen die door je WooCommerce -winkel wordt gebruikt.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik in het linkermenu op WooCommerce , dat wordt uitgevouwen en extra opties biedt.
  3. Klik op Instellingen in het uitgebreide WooCommerce -menu.
  4. Klik op het tabblad Algemeen bovenaan de pagina.
  5. Scrol omlaag naar het gedeelte Valuta -opties.
  6. Selecteer een nieuwe valuta in het vervolgkeuzemenu.
  7. Klik op de blauwe knop Wijzigingen opslaan onder aan de pagina nadat je wijzigingen hebt aangebracht.