Update plug -ins op mijn websites in GoDaddy Pro

Je kunt plug -ins op meerdere websites tegelijk bijwerken vanuit je GoDaddy Pro -dashboard.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik in de zijbalk links op Overzicht.
  3. Selecteer in het gedeelte Updates de plug -ins door het vakje aan de linkerkant aan te vinken en klik vervolgens op Bijwerken .

Opmerking: om alle plug-ins, thema's en WordPress-kern tegelijk bij te werken, klik je op Alles bijwerken in de rechterbovenhoek.