Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Update PHP naar de laatste versie

Raadpleeg het artikel dat van toepassing is op uw type hostingaccount om PHP bij te werken naar de nieuwste versie:

Laat Expert Services het doen

U kunt Expert Services ook PHP-upgrades voor u laten verzorgen. Neem voor meer informatie contact op met Expert Services op (480) 463-8824 .

Meer informatie

Raadpleeg ons voor meer informatie over GoDaddy Expert Services

.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.