Werk mijn Microsoft 365 -account bij naar Exchange in Outlook (Android)

Als je Microsoft 365 als POP of IMAP gebruikt, zijn je gegevens (waaronder e -mail, contactpersonen en agenda's) mogelijk niet gekoppeld aan je e -mail en kunnen ze verloren gaan als je dat account verwijdert. Om gegevensverlies te voorkomen en om de veiligste, snelste en meest betrouwbare e -mail te ontvangen, moet je je POP-/IMAP -account instellen op Exchange.

1. Open de Outlook -app van je Android. (Heb je de app niet? Download deze in de Google Play Store en volg deze stappen om deze in te stellen .)
  2. Tik op Menu en vervolgens opVersnellingsknop Instellingen .
    Tik op het menupictogram met een huis
  3. Als je klaar bent om je POP-/IMAP -account te verwijderen, tik je op het e -mailadres, scrol je omlaag en tik je op Account verwijderen . Tik op Verwijderen om te bevestigen.
  4. Verplicht: als je POP -instellingen gebruikt, bestaan gegevens zoals je berichten, mappen, agenda's en contactpersonen alleen op je e -mailclient en op het apparaat dat je gebruikt om je e -mail te controleren. Maak een back -up van je gegevens voordat je overschakelt naar de Exchange -instellingen, zodat je deze in je account kunt importeren of er later naar kunt verwijzen. Raadpleeg uw klantprovider voor instructies.
  5. Om je Exchange -account toe te voegen, tik je op E -mailaccount toevoegen en vervolgens op Een e -mailaccount toevoegen .
    Voeg een e -mailaccount toe
  6. Voer je Microsoft 365 -e -mailadres in en tik op Doorgaan .
    Voer een e -mailadres in en tik op Doorgaan
  7. Voer je Microsoft 365 -wachtwoord in en tik op Aanmelden . (Mogelijk moet je je accounttype kiezen als Werk of School .)
    Voer het e -mailadres in en meld je aan
  8. Opmerking: als je je e -mailwachtwoord bent vergeten, kun je dit als volgt opnieuw instellen .

9. Als je beheerder meervoudige authenticatie (MFA) heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de Authenticator-app in .
  10. Je Microsoft 365 -account wordt nu weergegeven in Instellingen . Ga naar je Postvak IN om je e -mail te controleren.
    Een nieuw Microsoft 365 -e -mailaccount wordt weergegeven in Instellingen

Je e -mail is nu ingesteld als een Exchange -account!