Windows Hosting (Plesk) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Pak bestanden uit in Plesk -hosting

Je kunt alle .zip -bestanden op je hostingaccount uitpakken.

  1. Meld je aan bij je gedeelde Plesk -hostingaccount.
  2. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  3. Klik Plesk-beheerder .
  4. Klik op het tabblad Bestand.
  5. Selecteer het bestand dat je wilt uitpakken, klik op Meer en klik vervolgens op Bestanden uitpakken.
  6. Klik op OK.

Nadat je ze hebt uitgepakt, wil je misschien de bestanden verplaatsen .

Meer informatie