Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Websites + Marketing Help

Inzicht in de foutberichten bij domeininstelling

Als je een account voor zichtbaarheid voor zoekmachines wilt instellen, kun je fouten tegenkomen. Gebruik deze tabel om een diagnose te stellen van het probleem en een oplossing te zoeken.
foutbericht

Fouten bij domein instellen
Het bericht dat je ziet Wat te doen
We kunnen deze site niet valideren omdat de site niet is gepubliceerd of geen inhoud bevat. Het lijkt erop dat je je website nog niet hebt gepubliceerd, of dat de pagina leeg is. Controleer de pagina opnieuw en publiceer de pagina.
We hebben dit domein niet gevonden in je account. Controleer het domein dat je gebruikt (bijv. supersite.com). Het domein is mogelijk eigendom van iemand anders of je hebt dit specifieke `godaddysites.com` domein niet in je account.
Je site maskeert een andere URL, wat een negatieve invloed op de resultaten van zoekmachines kan hebben. Je probeert een domein in stellen met een 'gemaskeerd' domein. Stel in plaats daarvan het gemaskeerde domein in.
We kunnen deze site niet valideren omdat er geen hosting aan is gekoppeld Je site is mogelijk niet gekoppeld aan een actief domein. Zie Mijn domeinnaam instellen.
Je site bevindt zich op een tijdelijk domein dat niet kan worden gebruikt met SEO. Het domein dat je probeert te gebruiken is een tijdelijk domein voor Beheerde WordPress-sites (`mijnftpupload.com`). Zie Waarom zou je een tijdelijke domeinnaam met Beheerde WordPress gebruiken?.
We kunnen voor dit domein geen account instellen, omdat er al een bestaat. Het domein is al gekoppeld aan een ander SEV-account. Meld je aan bij het al ingestelde account, of besluit of je dat account moet annuleren zodat je het nieuwe account kunt gebruiken.
Zichtbaarheid voor zoekmachines heeft geen toegang tot deze site. Bij het openen van hun site krijgen we een statuscode 401, 402 of 403 op onze aanvragen. Om dit probleem op te lossen, raadpleeg je Veelvoorkomende fouten met webpagina's.
Deze site is momenteel niet beschikbaar. Bij het openen van hun site krijgen we een statuscode 404 of 500 op onze aanvragen. Om dit probleem op te lossen, raadpleeg je Veelvoorkomende fouten met webpagina's.
Je site is momenteel niet bereikbaar. Bij het openen van je site heeft deze site een andere foutreactie geretourneerd. Controleer of je domeinnaamserver (DNS) correct is ingesteld.
Er zijn problemen met het bereiken van deze site. Bel support als dit niet verandert. Bij het openen van je site heeft deze site een andere foutreactie geretourneerd. Controleer of je domeinnaamserver (DNS) correct is ingesteld.

Meer informatie