Webbouwer Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Uitgelichte producten instellen

Voeg uitgelichte producten toe zodat klanten snel je topproducten kunnen zien. Dit kunnen je bestsellers zijn of artikelen of services waarop je de aandacht wilt vestigen.

Verplicht: Je moet producten aan je winkel toevoegen voordat je ze kunt instellen als uitgelichte producten.
  1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Open je producten vanaf je Dashboard:
    • Ga in Website Builder naar Winkel en selecteer Producten .
      Ga in Websites plus Marketing naar Winkel en vervolgens naar Producten
    • Ga in Premium Webwinkel naar Producten en selecteer Uitgelicht .
      Ga in Premium webwinkel naar Producten en vervolgens Uitgelicht
  4. Als dit de eerste keer is dat je in Uitgelicht wordt weergegeven , klik je op Begrepen .
  5. Zoek op het tabblad Uitgelicht in je producten en selecteer de producten die je wilt uitlichten.
    Zoeken naar producten.
  6. Opmerking: Je kunt maximaal 12 uitgelichte producten aan je startpagina toevoegen InstantPage-gebruikers kunnen drie uitgelichte producten toevoegen.

7. Herschik je uitgelichte producten door erop te klikken en ze naar de gewenste volgorde te slepen. Hierdoor wordt hun organisatie op je startpagina gewijzigd.
    Klik en sleep om producten opnieuw in te delen
  8. Als je het product niet langer wilt uitlichten, klik je op de prullenbakPrullenbak . Hierdoor wordt het verwijderd uit de lijst Uitgelichte producten en wordt het product zelf niet verwijderd.
  9. Je bent helemaal klaar! Wijzigingen in je producten en uitgelichte producten worden automatisch bijgewerkt, dus je hoeft je site niet te publiceren.