TXT-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij Tucows (Hover)

Gefeliciteerd met je recente aankoop van de beste productiviteitssuite die er bestaat — Microsoft® Office 365 van GoDaddy. Aangezien je je domeinnaam laat hosten bij Tucows™ (Hover™) hebben we een eenvoudig stap-voor-stap proces voor je gemaakt zodat je je e-mail kunt instellen en ermee aan de slag kunt gaan.

Maar ga eerst naar de DNS-instellingen van je domein zodat je de instellingen voor je TXT-records kunt bijwerken.

Het kan in eerste instantie 24–36 uur duren voor je DNS is bijgewerkt.

Een TXT-record opgeven

1. Meld je aan bij je Hover-account.
  2. Als je meerdere domeinnamen hebt, klik dan op de domeinnaam die je wilt bewerken.
  3. Selecteer het tabblad DNS.
  4. Zet de muis op Mail (E-mail) en klik op Edit DNS (DNS bewerken).
  5. Klik op Add New (Nieuwe toevoegen), en geef de volgende instellingen op:
    • Hostnaam@
    • RecordtypeTXT
    • WaardeGeef de TXT-waarde op die we je via e-mail hebben gestuurd.
  6. Klik op Save (Opslaan) als je klaar bent met het toevoegen van je TXT-records.

Je TXT-records laten controleren door GoDaddy

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Selecteer indien mogelijk Tucows (Hover) als je naamserverprovider en klik op I heb mijn TXT-records ingesteld. Voltooid!

Nu we je domeinnaam hebben geverifieerd, moet je enkele DNS-records instellen zodat je e-mail naar de juiste plaats wordt doorgestuurd.

Zie het volgende artikel voor meer informatie over hoe u deze records maakt: DNS-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij Tucows (Hover).