Controleer mijn domeineigendom bij een ander bedrijf

Als je je Microsoft 365 -e -mailadres wilt instellen bij een domein bij een ander bedrijf (niet bij GoDaddy), moet je je DNS -instellingen twee keer wijzigen: eerst met een TXT -verificatierecord om je domeineigendom te bevestigen en ten tweede met de rest van je domein. Microsoft 365 DNS -records om je domein te gebruiken met Microsoft 365.

Stap 1: Vind je TXT -record

Zoek eerst je TXT -recordwaarde in je e & Office -dashboard. (Als je bij dit artikel bent gekomen vanaf de pagina 'Je domeineigendom verifiëren', ga je naar de volgende sectie).

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Bovenaan je dashboard zie je een banner die zegt dat we je e -mail pas kunnen maken als je je domein verifieert. Selecteer Help me dit op te lossen. Je ziet een pagina met je TXT -record.
    Ze helpen me dit op te lossen in de banner op het dashboard.

Stap 2: Voeg je TXT -record toe en werk deze bij

1. Meld je aan bij je account met je huidige DNS -host.
  2. Zoek waar je een TXT -record wilt toevoegen. (Hieronder staan instructies voor het bijwerken van je DNS -records voor providers die vaak door klanten worden gebruikt.)
  3. Voer het TXT -record in dat je in je e -mail hebt gevonden & Office Dashboard eerder .
  4. Om je TXT -record te verifiëren, ga je terug naar E & Office -dashboard en selecteer Ik ben klaar .

De meeste DNS -wijzigingen worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt. Nadat je domeineigendom is geverifieerd, zie je de rest van de instructies om door te gaan met het instellen van je Microsoft 365 -e -mail.