Office 365 van GoDaddy Help

TXT-records gebruiken bij Office 365 voor een domeinnaam bij een ander bedrijf

Aangezien je je domeinnaam bij een andere registrar of in een andere account host, willen we zeker weten dat jij de eigenaar van je domein bent.

We kunnen het eigendom van je domein controleren nadat je een zogeheten TXT-record in de DNS van je domein hebt ingesteld. Zie het volgende artikel voor meer informatie over DNS: Wat is DNS?

Dit heb je nodig om een TXT-record te maken:

• Aanmeldingsgegevens — Als je de TXT-records voor je domein wilt maken, moet je je aanmelden bij het bedrijf waarbij je domein is ondergebracht en waarbij zich de informatie bevindt over hoe je een TXT-record maakt.
  • TXT-recordsJe hebt de TXT-record nodig die we je hebben gegeven bij je Microsoft® Office 365-account van GoDaddy.

Het kan in eerste instantie 24–36 uur duren voor je TXT-record is bijgewerkt.

Je TXT-records laten controleren door GoDaddy

Nadat we je TXT-records hebben gemaakt, kun je je aanmelden bij de account die je bij ons hebt, zodat het eigendom kan worden geverifieerd.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Office 365 E-mail en productiviteit en klik naast het plan dat je wilt gebruiken vervolgens op Beheren.
  3. Selecteer indien mogelijk je domeinprovider als je naamserverprovider en klik vervolgens op Ik heb mijn TXT-records ingesteld. Gelieve dit te controleren.

Nu we je domeinnaam hebben geverifieerd, moet je de MX-, CNAME- en SRV-records instellen zodat je e-mail naar de juiste plaats wordt doorgestuurd.

Zie het volgende artikel voor meer informatie over hoe u deze records maakt: DNS-records maken voor Office 365 met een domeinnaam bij een ander bedrijf.