SSL-certificaten Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Vind mijn SSL -beveiligingszegel

Laat de bezoekers van je website weten dat ze veilige transacties op je site kunnen uitvoeren door ons gratis SSL -beveiligingszegel op je site weer te geven. Je kunt de code ophalen en het zegel weergeven zodra we je SSL -certificaataanvraag hebben geverifieerd en je SSL -certificaat hebben afgegeven.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer onder SSL -certificaten Beheren voor het certificaat voor de site waaraan je het zegel wilt toevoegen.
  3. Kies onder SSL -beveiligingszegel de kleur en taal van uw voorkeur.
    • Kleur : Selecteer Licht voor een witte achtergrond met zwarte tekst of Donker voor een zwarte achtergrond met witte tekst.
    • Taal : Selecteer de taal voor de zegeltekst.
  4. Selecteer Activeren en de code voor je sitezegel wordt weergegeven.

Je kunt nu de code kopiëren en deze toevoegen aan de HTML -broncode voor de pagina's waarop je het SSL -beveiligingszegel wilt weergeven.

Waarschuwing: Als je verouderde SSL Security Seal -code vervangt, verwijder je de oude code en vervang je deze door de nieuwe code.