E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Problemen met extra ruimte in Outlook -weergave oplossen

Dit artikel behandelt een oud product dat niet langer beschikbaar is voor nieuwe klanten.

Wanneer je e -mails ontwerpt om naar je abonnees te verzenden, of je nu aangepaste HTML of de standaard gebruikt GoDaddy Email Marketing samensteller, ik weet dat je al nadenkt over hoe die e -mail eruit zal zien bij alle grote e -mailclients. En als je überhaupt moeite hebt met het weergeven van extra ruimte in je e -mail in Outlook, dan ben je hier aan het juiste adres.

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat Outlook de gepatenteerde Microsoft Word -rendering -engine gebruikt om HTML -code weer te geven. Deze engine gebruikt een aantal andere algoritmen en stijlen dan de meeste andere e -mailclients, om die HTML te visualiseren. Dit kan leiden tot zeer frustrerende probleemoplossing, waarbij ogenschijnlijk alleen problemen met Outlook optreden.

Wat is het probleem?

Nu is er een interessant probleem dat specifiek te maken heeft met extra verticale ruimte die in je laatste e -mail wordt weergegeven, maar alleen in Outlook. Dit heeft te maken met - je raadt het al - die Word -rendering -engine.

De Word -engine gebruikt paginadefinities om onderbrekingen in je code te forceren. Microsoft noemt deze tekstgrenzen en ze zijn vrijwel hetzelfde als een pagina -einde. In e -mail moet deze pauze naadloos zijn. Maar in Word is dat niet zo. Dus Outlook geeft die onderbreking weer, zoals alleen Outlook dat kan!

Als je de standaardcomponist gebruikt, zie je dit alleen bij afbeeldingen. Soms wordt het pagina -einde in Outlook boven de afbeelding weergegeven en soms eronder. In nog vreemdere gevallen geeft Outlook de afbeelding op de eerste 'pagina' weer en pusht vervolgens de tekst die ernaast moet staan, naar de 'pagina' hieronder:

ongewenste extra ruimte in Outlook -weergave

De paginagrootte waartoe Outlook je beperkt, is 23,7 inch lang, of ongeveer 1790 pixels. Dit betekent dat als je tabellen, afbeeldingen of andere afzonderlijke elementen in je code hebt die langer zijn, Outlook die pauze in je inhoud afdwingt - letterlijk als lege ruimte.

Dankzij Michelle kun je bij Email on Acid alles lezen over de precieze details van dit probleem , als je daar verder in wilt duiken. Bij onze tests lijkt het erop dat Outlook 2010 het ergst voorkomt in vergelijking met andere versies. En er kan licht zijn aan het einde van de tunnel, omdat we dit helemaal niet zien gebeuren in Outlook 2013.

Oké, dat heb ik allemaal. Nu, hoe los ik het op?

Als je de standaardcomposer gebruikt, is de absoluut eenvoudigste suggestie om van deze ruimte af te komen, het aanpassen van de inhoud boven waar die ruimte plaatsvindt. Hierdoor wordt de HTML -code van de campagne gewijzigd, waarbij hoogstwaarschijnlijk de plaats van de onderbreking wordt gewijzigd. Je kunt hierboven meer tekst toevoegen, een scheidingslijn toevoegen of zelfs de grootte van een afbeelding wijzigen om te proberen die breuk op zijn plaats te houden.

Als dit gebeurt en je hebt een erg grote afbeelding, is de beste oplossing om de afbeelding te verkleinen. De afbeelding zelf is hoogstwaarschijnlijk de oorzaak van die ongewenste onderbreking in je e -mail.

Als dit echter je eigen, aangepaste HTML is, controleer dan eerst je code op grote of geneste tabellen. Je wilt zoeken naar iets dat mogelijk meer dan 23,7 inch of 1790 pixels beslaat. Probeer deze tabellen op te splitsen of geef een hoogte -attribuut op voor de tabel die wordt verbroken. Dit kan de hoeveelheid lege ruimte beperken die Outlook royaal in die pauze biedt.

Vervolgens kun je alle suggesties van Michelle in dat artikel E -mail op zuur proberen, waaronder het invoegen van een pagina -einde direct boven het element dat vreemd genoeg wordt verbroken, of het specificeren van een hoogtekenmerk voor de tabel die wordt verbroken.