Ik kan me niet aanmelden bij mijn Outlook -desktopapp

Als je een Microsoft 365 Business Premium -abonnement of hoger hebt gekocht en je niet kunt aanmelden bij je Outlook -desktopapp, probeer je de volgende oplossingen. Als je een ander abonnementstype hebt, raadpleeg je dit artikel voor hulp bij het aanmelden.

Opmerking: In de tussentijd kunt u in online of Outlook op het web te melden bij Office.

Controleer of je de nieuwste versie van Outlook hebt

Meld je aan bij Outlook

Zodra je de nieuwste versie van Outlook hebt geïnstalleerd, meld je je aan met het e -mailadres en wachtwoord dat is gekoppeld aan je Microsoft 365 Business Premium -abonnement.

1. Ga naar File > Office-account.
  2. Selecteer Bestand en vervolgens Office -account
  3. Meld je onder Gebruikersinformatie af bij je vorige Outlook -account en meld je aan met je nieuwe account:
    • Selecteer Afmelden als u een bestaande Outlook-account en meld u aan uw Microsoft 365 bedrijf Premium-account te verwijderen.
    • Selecteer Afmelden onder Gebruikersinformatie
    • Selecteer Van account wisselen als je een bestaand Outlook -account wilt behouden en je wilt aanmelden bij je Microsoft 365 Business Premium -account.
    • Selecteer Van account wisselen onder Gebruikersinformatie

Beide opties verbinden je ook met OneDrive en SharePoint.

Activeer Microsoft 365 Business Premium

Activeer je Microsoft 365 Business Premium -abonnement door je licentie toe te passen.

1. Ga naar File > Office-account.
  2. Om Microsoft 365 te activeren met een ander account: Selecteer Licentie wijzigen en volg de aanwijzingen om je aan te melden met je e -mailadres en wachtwoord.
  3. Selecteer Licentie wijzigen onder Productinformatie
  4. Je apparaten beheren: Selecteer Account beheren , meld je aan met je e -mailadres en wachtwoord en selecteer Apparaten . Je ziet waar je Office hebt geactiveerd met dat e -mailadres en je kunt alle apparaten uitschakelen die je niet meer hebt. ( Meer informatie van Microsoft .)
  5. Selecteer Account beheren onder Productinformatie
Waarschuwing: Als je je Business Premium-pakket annuleert, wordt je Outlook na 30 dagen ingesteld op alleen-lezen.