Overdrachten en bijwerken van serviceproviders voor .br -domeinen

Klanten die Trustee gebruiken: Je hoeft geen actie te ondernemen als je je hebt aangemeld voor het gebruik van onze Trustee -service.

Bestaande .br -domeinklanten: Je moet de serviceprovider bijwerken en het eigendom van je bestaande .br -domeinen overdragen naar GoDaddy om nieuwe .br -domeinnamen te kopen en/of je .br -domeinen en websites via ons te beheren .

Nieuwe klanten met een .br-domein: Je moet eerst een Transfer-in-product kopen. Vervolgens moet je de serviceprovider handmatig bijwerken en het eigendom overdragen aan GoDaddy

Wijzig de serviceprovider in GoDaddy

1. Bezoek de .br registry website en klik op Accessar Conta:
  2. Accessar conta -knop

3. Voer je CNPJ-/CPF-ID in het zoekvenster in.
  4. Opmerking: Als je je wachtwoord bent vergeten of als je je nog niet hebt geregistreerd, klik dan op esqueci ou nao tenho senha. Er wordt dan vanuit het register een koppeling verzonden die is gekoppeld aan het e-mailadres voor de CNPJ-/CPF-ID, zodat je je wachtwoord opnieuw in kunt stellen.

5. Klik op het tabblad Titularidade:
  6. Titularidade -knop

7. Klik op de koppeling Editar Informacoes.
  8. Een vervolgkeuzemenu geeft je huidige registerhouder weer. Wijzig de provider in GoDaddy en klik op Salvar om die instelling op te slaan.
  9. Klik op Concordo om de update te accepteren.

Eigendom overdragen

Je moet nu je CNPJ/CPF -ID toewijzen of koppelen aan GoDaddy op de website van het register. Zodra deze ID is gekoppeld aan GoDaddy , alle .br -domeinen onder die ID hebben nu GoDaddy als whois contact op met de serviceprovider.

Ga naar de overdrachtspagina voor .br -domeinen en vul het overdrachtsformulier in.

1. Ga naar de .br -overdrachtspagina
  2. Vul de volgende velden in:
    • Dominios: voer het domein of de lijst met domeinen in die je wilt overdragen.
    • Representantes legais do titular: voer de naam van de huidige eigenaar van het domein in.
    • E-mail ou codigo de usuario (ID) para contato: voer het e-mailadres van de huidige eigenaar van het domein in.
    • Documento: voer de CNPJ/CPF-ID van de nieuwe eigenaar in.
  3. Klik op Prosseguir om door te gaan.
  4. Als het formulier is ingevuld, moet je de volgende taken uitvoeren:
    • Druk de brief af (klik op Clicando aqui om af te drukken).
    • Laat de brief notarieel bekrachtigen.
    • Maak een kopie van de CNPJ-/CPF-ID van de nieuwe eigenaar.
    • Stuur de brief en de kopie van de CNPJ/CPF -ID naar NIC.br op het adres dat op de pagina is opgegeven.

Waarom moet ik de serviceprovider bijwerken naar GoDaddy ?

We hebben nu een directe relatie met het .br -register, waardoor we langere registratietermijnen (tot 10 jaar) en lagere domeinverlengingskosten kunnen bieden. Voorafgaand aan deze integratie werkten we samen met een tussenpersoon om je .br -domeinen te registreren en te beheren.

Als gevolg hiervan vereist het .br -register dat je de serviceprovider bijwerkt die is gekoppeld aan je CNPJ-/CPF -ID. GoDaddy . Dit hoef je maar één keer te doen om te profiteren van de langere registratietermijnen en lagere domeinverlengingskosten voor al je domeinen.

Opmerking: als je domein wordt verlengd in de volgende twee maanden of als je een verlopen domein terug wilt krijgen, dan raden we je aan om eerst je domein te verlengen (of terug te krijgen) en vervolgens de ingestelde serviceprovider bij te werken. Dit vermindert het aantal wijzigingen aan je domein dat ontstaat als gevolg van vertragingen in de communicatie tussen het register en ons.