Tools vergelijken in huidige en vorige versies

De locaties van sommige hoofdtools van New Website Builder worden samengevoegd, zodat je ze gemakkelijker kunt vinden en gebruiken. Deze wijzigingen worden in fasen uitgebracht, dus niet iedereen ziet de nieuwste versie wanneer je je aanmeldt.

Wat is er veranderd?

• In de nieuwe versie zijn de meest zichtbare wijzigingen doorgevoerd in de knoppen Winkel, Thema, Pagina's en Secties. Op mobiele schermen staan ze onderaan op een rij. Op pc's en tablets staan ze rechts van het hoofdvenster:
    knoppen in nieuwe mobiele versie
    knoppen in nieuwe versie voor pc's en tablets

Opmerking: De knop Winkel/Winkel beheren wordt alleen weergegeven als je de New Website Builder Webwinkel gebruikt.

• De nieuwe versie maakt geen gebruik meer van de knop Bewerken, omdat je nu op een knop Bewerken/Site bewerken klikt wanneer je je aanmeldt. De knop met de drie balkjes is ook niet meer zichtbaar. Dit is de knop in de vorige versies voor mobiel (boven) en pc's/tablets (onder):
    De knop Bewerken en de knop met drie balkjes in de vorige versie
  • De andere items die onder de knop met de drie balkjes stonden, zijn nu verplaatst naar het venster Site-instellingen.
    venster site-instellingen
  • Een tweede knop Site publiceren, die in de vorige versie werd weergegeven in het menu onder de knop met de drie balkjes, is verwijderd. Gebruik in plaats daarvan in de nieuwe versie de hoofdknop Site publiceren (mobiel) of Publiceren (pc/tablet).
    hoofdknop site publiceren/publiceren

Meer info