Webbouwer Help

Toevoegingen voor een product aanmaken

Maak een toevoeging aan voor een product om meer keuzes te bieden aan klanten. Toevoegingen bestaan uit klantenservice- of berichtopties, zoals cadeaupapier of persoonlijke gravering.

Toevoegingen zijn gepersonaliseerde details of extra items die je toevoegt aan de producten die je verkoopt. Een klant kan bijvoorbeeld cadeaupapier of een gravering toevoegen als toevoeging bij een aankoop.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast je website of webwinkel.
  3. Open je producten vanaf je Dashboard:
    • Ga in Website Builder naar Winkel > Producten.
    • Ga in Premium webwinkel naar Producten > Alle producten.
  4. Selecteer de naam van het product dat je wilt bijwerken of voeg een nieuw product toe.
  5. Selecteer het tabblad Inventaris en opties. Onder Toevoegingen selecteer je Toevoegingen maken.
    Selecteer Toevoeging aanmaken
  6. Typ een naam voor de toevoeging, zoals ‘gravering’ of ‘cadeaupapier’.
  7. Onder Type, kies je voor Koper kiest uit een lijst om je eigen serviceopties te bieden.
    • Voeg opties toe voor de service onder Keuze. Om meer keuzes toe te voegen, klik je op Toevoegingskeuze maken. Als je bijvoorbeeld een cadeaupapierservice toevoegt, kan de eerste keuze ‘rood papier’ zijn en de tweede ‘glimmend papier.’
      toevoegingskeuze voor een lijst maken
  8. Of onder Type selecteer je Koper voert tekst in als je wilt dat klanten hun eigen keuze invoeren voor bijvoorbeeld gravering.
    • In het veld Instructies voor de klant voeg je instructies voor je klanten toe.
    • Stel de maximale lengte voor klantberichten in bij Tekenlimiet.
      aangepaste toevoegingskeuze maken
  9. Andere manieren waarop je de optie kunt aanpassen zijn:
    • Vink het vakje Verplicht voor koper aan als je wilt dat klanten de service selecteren.
    • Voeg een Tarief toe, zodat de totale prijs van het product hoger wordt als de klant de service toevoegt.
  10. Klik op Gereed. De service-optie is toegevoegd aan de lijst met Toevoegingen.
    lijst met producttoevoegingen
  11. (Optioneel) Als je de volgorde wilt wijzigen, klik je op de lijnen links van de toevoeging en sleep deze naar de plek die je wilt. Om je toevoegingen te bewerken, klik je op het potloodpictogram Plusteken-knop. Of als je de optie wilt verwijderen, klik op je prullenbakknop Prullenbakknop.
  12. Verwante stappen