Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Toevoegen en beheren van producten in WooCommerce

Dit artikel helpt je bij het instellen van producten in je WooCommerce -winkel met behulp van verschillende opties. Het is belangrijk om te weten hoe je deze verschillende soorten producten kunt configureren om een persoonlijkere winkelervaring voor je klanten te creëren.

Producttypes

Ons doel is om je WooCommerce -ervaring zo naadloos mogelijk te maken, ongeacht wat je verkoopt. Als onderdeel van Managed WooCommerce Stores kun je kiezen uit verschillende soorten producten om aan je behoeften te voldoen.

Simpele producten

Simpele producten zijn precies wat ze klinken: producten die geen aanvullende aanpassingen of vereisten vereisen. Het product bekijken, het toevoegen aan de winkelwagen en het afronden van de bestelling zijn allemaal mogelijk zonder dat de klant extra selecties hoeft te maken.

Als je bijvoorbeeld een one-size-fits-all hoed verkoopt zonder aanvullende aanpassingsmogelijkheden, dan verkoop je een eenvoudig product.

Variabele producten

Bij een variabel product kan de klant opties selecteren zoals maat, kleur of een andere optie bij het kiezen van het product. Het gebruik van dit producttype zou geweldig zijn voor artikelen zoals kleding die extra aanpassingen vereisen, zonder dat elke aanpassing afzonderlijk moet worden toegevoegd.

Digitale producten

Het digitale producttype is ideaal voor artikelen die in digitaal formaat aan de klant worden geleverd. Dit zijn vaak zaken als softwaredownloads, e -boeken of iets anders waarbij geen product fysiek naar een klant wordt verzonden.

Het juiste producttype kiezen

Een van de redenen waarom velen Managed WooCommerce Stores verkiezen boven andere oplossingen, is de eindeloze hoeveelheid maatwerk die beschikbaar is. Als zodanig hebben verschillende winkels en zelfs verschillende producten binnen dezelfde winkel verschillende behoeften.

Volg in het algemeen deze richtlijnen bij het kiezen van een producttype:

  • Als je product digitaal is, gebruik dan een digitaal product.
  • Als je product opties heeft die de klant kan aanpassen, gebruik dan een variabel product.
  • Als je product niet in een van de bovenstaande typen past, gebruik dan een eenvoudig product.

Je producten instellen

Volg een van de volgende handleidingen voor meer informatie over het toevoegen van je product aan je WooCommerce -site:

Meer informatie