Toegang tot online opslag via een FTP -client

Je hebt toegang tot je Online Storage -account vanaf een externe locatie met behulp van een FTP -client. Enkele veel voorkomende FTP -clients zijn:

Zodra je de FTP -client hebt gedownload die je wilt gebruiken, kun je verbinding maken met Online Storage en je bestanden en mappen beheren. Je hebt de volgende informatie nodig:

FTP
-gebruikersnaam De gebruikersnaam of het e -mailadres dat is gekoppeld aan je Online Storage -account.
FTP
-wachtwoord Het wachtwoord voor je Online Storage -account.
website -URL
http://www.onlinefilefolder.com
FTP
ftp://www.onlinefilefolder.com

Verbinding maken met Online Storage

1. Open de FTP -client.
  2. Typ in de menubalk bovenaan www.onlinefilefolder.com .
  3. Voer je Online Storage gebruikersnaam en wachtwoord in.
  4. Klik op Enter .

Wanneer je bent verbonden met je Online Storage, wordt de mapstructuur weergegeven in een deelvenster van je venster.

Opmerking: Online Storage ondersteunt actieve en passieve modus voor FTP. Uitgebreide passieve modus wordt niet ondersteund.