Basis- en Pro-reseller Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Toegang tot mijn reseller -klantaccounts als gemachtigde

Als je het account van een klant moet beheren, bijvoorbeeld om zijn GoDaddy -producten te openen en te gebruiken, kun je reseller delegatie gebruiken in het Reseller Control Center (RCC).

Verplicht: om toegang te krijgen tot het account van je klant, moet je tweestapsverificatie hebben ingeschakeld op je GoDaddy-account.

1. Meld je aan bij je Reseller Control Center (gebruik je GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Rapporten en klik vervolgens op Klant zoeken .
  3. Klik op de klantnaam voor het account waartoe u als gemachtigde toegang wilt hebben.
  4. Klik op Aanmelden als klant en het klantaccount wordt automatisch geopend.
  5. Als je klaar bent met het beheren van het account, klik je op Toegang afsluiten .