Toegang tot geavanceerde beheercentra

Geavanceerde beheercentra zijn een andere manier om instellingen aan te passen en je bedrijf te beheren via Microsoft 365. Je e -mailabonnement bepaalt tot welke beheercentra je toegang hebt:

• Exchange : bewerk de e -mailinstellingen voor je bedrijf. Alle e -mailabonnementen van Microsoft 365 hebben toegang tot dit beheercentrum.
  • Teams en Skype for Business : pas je Teams- of Skype for Business -instellingen aan en los problemen op met de gesprekskwaliteit. Beschikbaar voor Online Essentials-, Business Premium- en Premium Security -abonnementen.
  • SharePoint : beheer de SharePoint -instellingen van uw organisatie. Beschikbaar voor Online Essentials-, Business Premium- en Premium Security -abonnementen.
  • OneDrive : Wijzig je OneDrive -instellingen. Beschikbaar voor Online Essentials-, Business Premium- en Premium Security -abonnementen.

Ga naar je beheercentra

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Selecteer Admin > Geavanceerd.
    Het tabblad Admin is geopend om de geavanceerde optie hieronder weer te geven
  3. Om een admin center te openen, selecteer Aanmelden en voer uw Microsoft 365 e-mailadres.
  4. Voer je Microsoft 365 -wachtwoord in en selecteer Aanmelden .