Toegang tot domeinen op DNS -hosting

Nadat je een domein aan DNS -hosting hebt toegevoegd, heb je toegang tot het zonebestand om DNS -records toe te voegen, te bewerken of te verwijderen. Je DNS -instellingen worden pas op je domein toegepast als je de naamservers bij je huidige registerhouder hebt bijgewerkt.

1. Meld je aan bij het Portfolio met domeinen van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Zoek je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer in het zijmenu DNS -hosting onder Services .
    screenshot van het zijmenu met dns -hosting gemarkeerd
  3. Selecteer het specifieke domein waar je toegang toe hebt.
    screenshot van één geselecteerd domein
  4. Voeg je DNS -records toe, bewerk en verwijder ze indien nodig. Onthoud dat wijzigingen in je DNS -records pas worden toegepast als je domein de juiste GoDaddy -naamservers gebruikt.

De meeste DNS -wijzigingen worden binnen een uur van kracht, maar het kan tot 48 uur duren voordat deze wereldwijd zijn bijgewerkt.