Toegang tot DNS-hosting

Zodra je DNS-hosting hebt toegevoegd voor je domein heb je toegang tot het zonebestand om DNS-records toe te voegen, te bewerken of te verwijderen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Als je niet automatisch wordt doorverwezen naar die pagina, selecteer dan het tabblad Mijn producten:
    Tabblad Mijn producten
  3. Klik op Alles beheren naast Domeinen:
    klik op Alles beheren
  4. Klik in het menu bovenaan op het tabblad DNS en selecteer Zones beheren.
    klik op Zones beheren
  5. Voer je domeinnaam in het zoekvak in en selecteer vervolgens het domein in het vervolgkeuzemenu.
  6. Bekijk en bewerk je records van zonebestanden waar nodig.