Toegang tot DNS-hosting

Na DNS-hosting toevoegen voor uw domein heeft u toegang tot het zonebestand om toe te voegen, te bewerken of te verwijderen DNS records.

1. Meld je aan bij het Domeinbeheercentrum van GoDaddy. (Hulp nodig bij het aanmelden? Vind je gebruikersnaam of wachtwoord.)
  2. Selecteer je domein om de pagina domeininstellingen te openen.
  3. Kies onder Aanvullende instellingen voor DNS beheren.
  4. Bekijk uw huidige DNS-records. Jij kan toevoegen, bewerken of verwijderen registreert indien nodig.

Het kan tot 48 uur duren voordat de DNS-wijzigingen volledig zijn doorgevoerd.