Toegang tot de geavanceerde beheercentra

Geavanceerde beheercentra zijn een andere manier om instellingen aan te passen en je bedrijf te beheren via Microsoft 365. Je e -mailabonnement bepaalt tot welke centra je toegang hebt:

• Exchange : bewerk de e -mailinstellingen voor je bedrijf. Alle e -mailabonnementen van Microsoft 365 hebben toegang tot dit beheercentrum.
  • Teams : pas je teaminstellingen aan en los problemen op met de gesprekskwaliteit. Beschikbaar voor Online Essentials-, Business Premium- en Premium Security -abonnementen.
  • OneDrive : Wijzig je teaminstellingen. Beschikbaar voor Online Essentials-, Business Premium- en Premium Security -abonnementen.

Toegang tot je geavanceerde beheercentra

1. Meld je aan bij je E-mail en Office-dashboard (gebruik je GoDaddy-gebruikersnaam en wachtwoord).
  2. Ga naar het tabblad Microsoft 365 Admin en selecteer Geavanceerd .
  3. Om een geavanceerd beheercentrum te openen, selecteer je Aanmelden en voer je je Microsoft 365 -e -mailadres in.
  4. Voer je Microsoft 365 -wachtwoord in en selecteer Aanmelden .