Beheerde WordPress Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Toegang tot bestanden in mijn beheerde WordPress -account

Er zijn veel redenen waarom je mogelijk toegang moet hebben tot je WordPress-bestanden, zoals het installeren van een aangepast thema, het bewerken van een configuratiebestand of het maken van een back-up van je website. Beheerde WordPress bevat een bestandsbrowser, zodat je je WordPress -bestanden kunt bekijken, uploaden, downloaden, verplaatsen en bewerken zonder FTP te gebruiken. De tool bevat ook verschillende meer geavanceerde functies.

1. Ga naar je GoDaddy-productpagina.
  2. Selecteer onder Beheerde WordPress , naast het hostingaccount dat je wilt gebruiken, Beheren .
  3. Selecteer Extra in de rij met tabbladen boven aan de pagina.
  4. Selecteer Openen in het vak Bestandsbrowser .