Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Toegang krijgen tot domeinen/accounts als minderjarige

Als je wordt vermeld als de accounthouder of domeinnaamregistrant en jonger bent dan 18 jaar, hebben we je ouder/voogd nodig om de verantwoordelijkheid voor het account op zich te nemen. Je ouder/voogd kan dit eenvoudig doen door de account- en/of domeinregistratiegegevens bij te werken naar hun naam en door akkoord te gaan met onze overeenkomsten tijdens het updateproces. Onze klantenservicemedewerkers begeleiden je ouders graag bij het doornemen van de benodigde wijzigingen of ze kunnen de wijzigingen online voltooien door de instructies in deze artikelen te volgen:

Change your account's street address
Contactgegevens voor mijn domein wijzigen

Als je geen toegang hebt tot het account zodat je ouder/voogd de updates kan uitvoeren, moet je ouder/voogd het verzoek online indienen op changeupdate.com.

Het volgende is een lijst met vereiste documentatie om het verzoek te voltooien:

 1. Het online aanvraagformulier moet worden ingevuld door de ouder/voogd.
 2. We hebben een kleurenkopie, scan of digitale foto nodig van een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto voor de ouder/voogd. Aanvaardbare vormen van identificatie zijn onder meer:
  • Rijbewijs
  • Militaire ID
  • Paspoort
 3. Een leesbare kopie van de geboorteakte van de minderjarige.

 4. Een kopie van een bedrijfs -ID voor het bedrijf dat wordt vermeld als de registrant/accounthouder. Geaccepteerde vormen van door de overheid uitgegeven bedrijfsidentificatie zijn onder meer:
  • Een kopie van een door de overheid uitgegeven bedrijfsvergunning (lokaal, provinciaal, staats- of federaal agentschap)
  • Fiscaal attest (nummer alleen is niet acceptabel)
  • Doing Business As (DBA) -documentatie
  • Documentatie met fictieve namen
  • IRS 501 (C) 3 Bepalingsbrief
  • Staat geeft een certificaat van belastingvrijstelling af dat de liefdadigheidsstatus bewijst
  • EIN/TIN -verificatiebrief (IRS Letter 147C). Je kunt een kopie van deze brief aanvragen door contact op te nemen met de IRS via (800) 829-4933

Opmerking: we kunnen geen kopieën accepteren van statuten/organisatie, aanvragen, documenten die zijn afgedrukt vanaf internet of belastingaangiften als bedrijfsidentificatie. Dit proces wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat er geen ongeautoriseerde wijzigingen worden aangebracht in de accounts van onze klanten. Deze procedures zijn bedoeld voor uw bescherming.

Zodra deze documentatie is ontvangen, laten we je weten wat er nodig is om je verzoek te verwerken, of we laten je weten dat je verzoek is voltooid.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.