Microsoft 365 van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Tips voor het beschermen van mijn e -mail

E -mail is een van de belangrijkste methoden die bedrijven gebruiken om te communiceren, dus het is essentieel om je e -mail te beschermen tegen schadelijke activiteiten die je productiviteit kunnen verstoren of zelfs je reputatie kunnen schaden.

Als je e -mail spam, phishing -links, virussen of malware bevat, kunnen je berichten worden verplaatst naar de mappen met ongewenste e -mail van de geadresseerden of worden ze volledig geblokkeerd. Om jezelf te beschermen tegen inbreuken, moet je algemene aanvalsmethoden kennen en weten hoe je deze kunt voorkomen.

Veelvoorkomende aanvalsmethoden

Phishing

Phishing -e -mails proberen een echt bedrijf na te bootsen om ontvangers te misleiden zodat ze hun persoonlijke informatie geven. Als de ontvanger bijvoorbeeld een koppeling van de e-mail volgt die naar een valse aanmeldingspagina leidt, kan de aanvaller zijn e-mailadres en wachtwoord verzamelen voor kwaadwillig gebruik.

Phishing -e -mails lijken vaak legitiem, maar met een paar subtiele verschillen. Let op het volgende:

  • Het verzendende e -mailadres komt niet overeen met het bedrijf, zoals een typefout in de domeinnaam (zoals @micr0soft).
  • Links die zeggen dat ze naar één plek gaan, maar in werkelijkheid ergens anders heen gaan. Beweeg over eventuele links om te zien waar ze je daadwerkelijk naartoe sturen.

Meer informatie over phishingmails .

Social engineering

Social engineering is het manipuleren van mensen om vertrouwelijke informatie of toegang op te geven. Dit kan gebeuren via e -mail, sociale media of persoonlijk. Bij deze interacties zal een sociaal ingenieur proberen informatie over jou of je bedrijf te verkrijgen en deze vervolgens gebruiken om toegang te krijgen tot je e -mail of GoDaddy -account.

Let bij social engineering op het volgende:

  • Gevoel voor urgentie.
    Voorbeeld: ik probeer een klant te helpen en heb dit nu nodig!
  • Het nabootsen van een geldige bron om legitiem te lijken.
    Voorbeeld: ik kom uit GoDaddy. Ik moet over vijf minuten weggaan en moet nu je account openen.
Opmerking: GoDaddy zal nooit om je accountwachtwoord vragen, of de multi-factor Authentication-code (MFA) voor je e-mailadres of GoDaddy-account.

Virussen of malware

Alle berichten van onbekende of onverwachte afzenders moeten met de grootste voorzichtigheid worden behandeld. Ze kunnen virussen of malware bevatten die zijn gedownload via bijlagen of afbeeldingen.

Als voorzorgsmaatregel blokkeren veel e -mailclients automatisch afbeeldingen van inkomende berichten totdat ze worden gevraagd deze te tonen. Als je ervoor kiest om altijd afbeeldingen van een afzender weer te geven, zorg er dan voor dat je een gevestigde relatie hebt.

Open nooit bijlagen van onbekende afzenders.

Best practices om jezelf te beschermen

Ken de tekenen van een bedreiging

Weten waar je op moet letten, is de grootste stap die je kunt nemen om jezelf te beveiligen. Geen enkele best practice is gegarandeerd, dus alert zijn op verdachte activiteiten is een van je beste verdedigingen.

Zorg ervoor dat je regelmatig op de hoogte blijft van nieuwe aanvalsmethoden en informeer alle gebruikers over best practices. Dit helpt iedereen waakzaam te blijven en extra voorzorgsmaatregelen te nemen.

Gebruik sterke wachtwoorden

Sterke wachtwoorden helpen voorkomen dat je e-mailaanmelding gemakkelijk wordt geraden. Je Microsoft 365-e-mailwachtwoord moet 9-32 tekens lang zijn en mag geen ongeldige tekens of spaties bevatten.

Houd bij het kiezen van een wachtwoord rekening met deze aanbevolen procedures:

  • Gebruik een wachtwoordzin (een combinatie van niet -gerelateerde woorden) die je gemakkelijk kunt onthouden, maar die nog steeds moeilijk te raden is. Bekijk dit artikel over het bouwen van betere wachtwoorden van het National Institute for Standards and Technology (NIST).
  • Gebruik wachtwoorden niet opnieuw. Unieke wachtwoorden voor elke aanmelding voorkomen dat kwaadwillenden toegang krijgen tot andere accounts als ze je wachtwoord verkrijgen.
  • Meld je altijd af bij je account als je een apparaat gebruikt dat je met anderen deelt.
  • Geef nooit je wachtwoord aan iemand anders.

Meervoudige authenticatie (MFA) inschakelen

MFA is een tweede methode om je identiteit te bewijzen wanneer je je aanmeldt. Overweeg om MFA toe te voegen aan je GoDaddy- en Microsoft 365 -accounts. Als een gebruikersnaam en wachtwoord ooit zijn gecompromitteerd, zorgt MFA ervoor dat de aanvaller geen toegang krijgt tot het account omdat deze geen toegang heeft tot het volgende vereiste authenticatieniveau.

Wanneer je MFA instelt voor je e -mail, raden we de Microsoft Authenticator -app aan . Het maakt een eenmalige code aan, die veiliger is dan eenmalige codes die via sms worden verzonden.

Standaardinstellingen voor beveiliging maken het eenvoudiger om je organisatie te beveiligen en te helpen beschermen met standaardinstellingen die Microsoft beheert namens je organisatie. Als je standaard beveiligingsinstellingen wilt inschakelen , moeten alle gebruikers MFA instellen. Als alternatief kunt u van specifieke gebruikers eisen dat ze MFA instellen door MFA in te schakelen en af te dwingen .

Scan je apparaten regelmatig

Soms, ondanks onze inspanningen, infecteert iets per ongeluk onze apparaten. Het regelmatig scannen van alle apparaten op virussen en malware helpt bij het vinden en verwijderen van deze bedreigingen, hopelijk voordat ze schade aanrichten of gevoelige informatie verzamelen. Overweeg om met regelmatige tussenpozen te scannen, zoals dagelijks, wekelijks of tweewekelijks.

Als je vermoedt dat er een probleem is opgetreden, moet je je apparaat onmiddellijk loskoppelen van het internet of je netwerk. Gebruik een apparaat waarvan je weet dat het schoon is om het wachtwoord van je e -mailadres (en eventuele andere gehackte accounts) te wijzigen en scan vervolgens het mogelijk geïnfecteerde apparaat op virussen en malware.

Werk je apparaten regelmatig bij

Als er routinematige updates voor je apparaten zijn, kunnen deze variëren van nieuwe functies tot beveiligingsupdates voor nieuw ontdekte kwetsbaarheden. Slechte actoren maken misbruik van kwetsbaarheden, dus zorg ervoor dat je apparaten regelmatig bijwerkt om veilig te blijven.

Zorg er ook voor dat je de meest recente besturingssystemen gebruikt die beschikbaar zijn voor je apparaat. Als je het meest recente besturingssysteem gebruikt, ben je beter beschermd tegen actuele bedreigingen. Windows, Mac, Android en iOS zijn voorbeelden van veelgebruikte besturingssystemen. Bekijk de Help -documentatie voor het besturingssysteem van je apparaat om te zien of je de meest recente versie gebruikt en hoe je deze kunt bijwerken.

Overweeg om extra e -mails te scannen

Bekijk en beheer je beveiligingsbeleid tegen bedreigingen in de Microsoft 365 Defender-portal , inclusief antimalware- en antispambeleid. Je kunt naast het standaardbeleid ook nieuw beleid maken.

Meer informatie