Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Tips om de betrokkenheid van je nieuwsbrief te vergroten

Betrokkenheid wordt ook wel 'klikken' genoemd. Dit is de daadwerkelijke interactie die uw lezers hebben met uw e -mailnieuwsbrieven. En het kan een groot verschil maken in hoeveel bezoekers worden omgezet in siteverkeer en verkopen. Hier zijn enkele snelle suggesties om de betrokkenheid te vergroten:

Richt je op je grootste fans

GoDaddy Email Marketing kan een lijst met weergaven voor je maken. Het is een lijst van iedereen die je e -mails heeft bekeken, met afbeeldingen, sinds je bent begonnen met verzenden. Dit zijn je meest betrokken abonnees omdat het de mensen zijn die actief zijn geweest in je daadwerkelijke e -mails. Als je het recenter wilt delen, kunnen we ook een weergavenlijst voor je maken die alleen de afgelopen maanden beslaat.

Hoewel dit misschien niet je grootste lijst is, is het wel je sterkste lijst. Deze mensen zijn waarschijnlijk betrokken bij wat je verzendt. Je ziet een behoorlijk significante toename in je weergaven en betrokkenheid als je alleen naar deze lijst stuurt. En een hogere mate van betrokkenheid betekent gezondere verzendingen en meer gegarandeerde bezorgsnelheden.

Schrijf goede onderwerpregels

Onderwerpregels trekken je lezers aan! Besteed 3 minuten extra aan het brainstormen over een creatieve onderwerpregel of het aanpassen van de regel die je altijd gebruikt voor je volgende verzending. Er zijn veel onderzoeken gedaan naar de effectiviteit van onderwerpregels en doordachte onderwerpregels resulteren altijd in hogere leessnelheden.

Houd de inhoud actueel

Houd uw inhoud interessant door iets nieuws te proberen: bied een coupon aan, houd een verkoop, verwijs naar actuele of lokale evenementen, vermeld nationale feestdagen of verstuur een enquête (met onze SurveyMonkey -add -on ). Dit zijn allemaal kleine wijzigingen die je inhoud kunnen opfrissen en je abonnees wakker kunnen maken.

Gebruik links effectief

Door links aan je nieuwsbrief toe te voegen, kunnen je lezers eenvoudig naar je website gaan. Je kunt het koppelingspictogram onderaan je tekst- of afbeeldingsmodule gebruiken om een koppeling te maken. (Het ziet eruit als een schakelketting. Snap je?) Als je al regelmatig links in je nieuwsbrieven gebruikt, maar er wordt gewoon gezegd: Klik hier , probeer je links op te maken zoals in deze voorbeelden:

  • U kunt kaartjes [at mijn website] te kopen http://www. yourdomainname.com)
  • [Koop tickets!] http://www. yourdomainname.com) nu!

Beschrijvende ankertekst moedigt klikken aan en is in het algemeen een goede SEO -strategie.

Vergeet niet om je afbeeldingen ook klikbaar te maken. Het is iets dat lezers verwachten.

Je kunt de knopmodule ook gebruiken om echt verleidelijke call -to -actions te maken voor je links.

Maak gebruik van je geliefden

Een doel van e -mailmarketing is om je bereik voortdurend uit te breiden naar nieuwe lezers. Ze kunnen klant worden of mond-tot-mondreclame voor je bedrijf-nieuwe ogen zijn een enorme troef.

Waarom vraag je mensen die al tevreden zijn met wat je verstuurt niet om je nieuwsbrief door te geven? Moedig mensen aan om te delen of door te sturen naar een vriend door alle beschikbare tools te gebruiken. GoDaddy Email Marketing biedt een hele reeks tools voor het delen van sociale media die je kunt toevoegen aan elke e -mailnieuwsbrief die je verstuurt.

Meer informatie