Beheerde WordPress -e -commerce Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Tijdzones weergeven voor WooCommerce -boekingen

Ontdek hoe je tijdzones kunt weergeven aan klanten voor boekbare producten met WooCommerce Bookings.

Vereist: WooCommerce Bookings is een premium WooCommerce -extensie die wordt meegeleverd met WordPress Ecommerce Hosting of als een zelfstandige aankoop.
  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Navigeer naar Boekingen > Instellingen > Tijdzones .
  3. Het veld Tijdzoneberekening boekingen inschakelen : Schakel deze functie in als je e -mails over boekingen en andere automatische gebeurtenissen wilt activeren met de geconfigureerde tijdzone van je website. Als dit is uitgeschakeld, worden gebeurtenissen geactiveerd op basis van UTC -tijd.
  4. Selecteer de Tijdzone : 'Lokale tijd van bezoeker weergeven' of 'WordPress -instellingen voor lokale tijd weergeven'.
  5. Selecteer de startdag van de agenda : 'Stel startdag in vanuit de landinstellingen van de bezoeker' of 'Stel startdag in vanuit de WordPress -instellingen'.
    • Als je WordPress -instellingen gebruikt, wordt de startdag opgehaald uit Dashboard > Instellingen > Algemeen > Week begint op.
  6. Sla wijzigingen op.

Opmerking: tijdzones zijn alleen van invloed op boekbare producten waarvan de boekingsduur is geconfigureerd op minuten of uren. Voor boekbare producten die zijn ingesteld op dagen of maanden, wordt in plaats daarvan de geconfigureerde tijdzone van de site gebruikt.

Verwante stappen

Meer informatie