Webbouwer Help

Tijd blokkeren in Online afspraken

Blokkeer een bepaalde datum of tijd in je agenda zodat mensen hier niets kunnen boeken.

Vereist: Je moet eerst afspraken synchroniseren met je persoonlijke agenda voordat je tijd kunt blokkeren.
  1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Schuif omlaag naar Website Builder en selecteer Beheren naast de website die je wilt wijzigen.
  3. Selecteer Afspraken > Agenda uit het menu.
    afsprakenagenda
  4. Selecteer de menuknop aan de linkerkant en selecteer Dag.
    afspraakdag
  5. Selecteer de dag die je wilt bewerken en klik op de knop Tijd blokkeren.
    afspraaktijd blokkeren
  6. Stel de begin- en eindtijd in die je op die dag wilt blokkeren en klik op Opslaan.